COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

Αγροτικός Αστέρας: Θα κινηθεί νομικά κατά της απόφασης της ΕΠΟ

Η ομάδα του Ευόσμου ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στα Δικαστήρια κατά της απόφασης της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να προβιβάσει τον Ηρακλή Λάρισας στη Σούπερ Λιγκ 2. 

Η ομάδα του Ευόσμου ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στα Δικαστήρια κατά της απόφασης της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να προβιβάσει τον Ηρακλή Λάρισας στη Σούπερ Λιγκ 2. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
11 Οκτωβρίου 2022 - 21:20
11/10/2022 - 21:20
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
asteras.jpg

Ο Αγροτικός Αστέρας δεν πρόκειται να δεχθεί αδιαμαρτύρητα την απόφαση της ΕΠΟ να προβιβάσει στη Σούπερ Λιγκ 2 τον Ηρακλή Λάρισας. Η ομάδα του Ευόσμου τόνισε με ανακοίνωση της ότι θα κινηθεί νομικά σε βάρος της συγκεκριμένης απόφασης και κάθε υπευθύνου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται μια τέτοια εξέλιξη να «μπλοκάρει» και την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα:

«Επειδή πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν παίζεται στο χόρτο αλλά στις αίθουσες των επιτροπών με τις ευλογίες των εκτελεστικών οργάνων και την παρότρυνση δικομανών, δικολάβων και καλοθελητών προέδρων ΕΠΣ εξ ανατολών, ο ιστορικότερος σύλλογος της δυτικής Θεσσαλονίκης δηλώνει ότι: Θα ασκήσει κάθε νομικό δικαίωμα έναντι οποιουδήποτε υπεύθυνου και δη, τη διεκδίκηση κάθε θετικής ή αποθετικής ζημιάς την οποία υπέστη από την παράνομη απόφαση.

Επιφυλασσόμαστε επίσης για την άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματός μας για την αγνόηση της απόφασης της Γ.Σ. της ΕΠΟ με ημερομηνία 30/10/2022 και βεβαίως για τη φαλκίδευση και ξεπούλημα του αυτονόητου και κατοχυρωμένου από το νόμο δικαιώματος του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου».

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet