COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ: O ΑΤΖΙΛΙ ΕΚΑΝΕ «ΠΛΑΚΑ» ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μακάμπι Χάιφα: O Ατζίλι έκανε «πλάκα» στη Γιουβέντους

Με δυο γκολ του 29χρονου μεσοεπιθετικού οι Ισραηλινοί πέτυχαν τεράστια εντός έδρας νίκη με 2-0, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, επί της «Μεγάλης Κυρίας», που πολύ δύσκολα θα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση. 

Με δυο γκολ του 29χρονου μεσοεπιθετικού οι Ισραηλινοί πέτυχαν τεράστια εντός έδρας νίκη με 2-0, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, επί της «Μεγάλης Κυρίας», που πολύ δύσκολα θα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
11 Οκτωβρίου 2022 - 22:12
11/10/2022 - 22:12
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
atzili.jpg

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ομέρ Ατζίλι που σημείωσε δυο γκολ, η Μάκαμπι Χάιφα κέρδισε με 2-0 εντός έδρας το «φάντασμα» της Γιουβέντους. Η ιταλική ομάδα βρίσκεται, πλέον, με την πλάτη στον τοίχο, έχοντας, μόλις τρεις βαθμούς, μετά το τέλος και της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και πολύ δύσκολα, όπως όλα δείχνουν, θα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Οι Ισραηλινοί ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και στο 7ο λεπτό ο Ατζίλι κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Πριν καλά καλά η Γιουβέντους προλάβει να συνέλθει, κινδύνεψε να δεχτεί και δεύτερο γκολ, όμως, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, μετά από φάουλ του Σερί. Η ατυχία «χτύπησε» τους Ιταλούς στο 24΄, με τον Ντι Μαρία να τραυματίζεται και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή, ενώ ο Μίλικ πήρε τη θέση του.

 Η Γιουβέντους δεν μπορούσε να απειλήσει τους γηπεδούχους, που στο 42΄ διπλασίασαν τα τέρματα τους και πάλι με τον Ατζίλι. Η ιταλική ομάδα προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο και γνώρισε μια οδυνηρή ήττα. 

Μακάμπι Χάιφα: Κοέν, Σούντγκρεν, Μπατουμπινσικά, Γκόλντμπεργκ, Κορνού (71΄ Μεναχέμ), Λαβί, Μουχαμάντ (86΄ Τσιμπότα), Σερί, Ατζίλι (66΄ Σεκ), Πιερό (86΄ Ρουκαβίτσια), Νταβίντ (72΄ Αμπού Φανί)

Γιουβέντους: Σέσνι, Ντανίλο (68΄ Κεν), Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Σάντρο (74΄ Σοουλέ), Κουαδράδο, Παρέδες (46΄ Λοκατέλι), Ραμπιό, Μακένι (46΄ Κόστιτς), Ντι Μαρία (24΄ Μίλικ), Βλάχοβιτς

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet