COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: «ΜΠΛΟΚΟ» ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ

Τσάμπιονς Λιγκ: «Μπλόκο» για τη Μάντσεστερ Σίτι στη Δανία

Οι «Πολίτες», που αγωνίστηκαν με 10 παίκτες από το 30΄ εξαιτίας της αποβολής του Γκόμεθ, δεν κατάφεραν να λυγίσουν (0-0) εκτός έδρας την αξιόμαχη Κοπεγχάγη, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Οι «Πολίτες», που αγωνίστηκαν με 10 παίκτες από το 30΄ εξαιτίας της αποβολής του Γκόμεθ, δεν κατάφεραν να λυγίσουν (0-0) εκτός έδρας την αξιόμαχη Κοπεγχάγη, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
11 Οκτωβρίου 2022 - 22:38
11/10/2022 - 22:38
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
city.jpg

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας με τη Κοπεγχάγη. Με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να κάνει ροτέιρον, ξεκουράζοντας βασικούς – ανάμεσα στους οποίους και τον Χάαλαντ- ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του πρωταθλήματος με τη Λίβερπουλ

Στο 11΄ πάντως, οι Άγγλοι έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ του Ρόδρι, μετά την παρέμβαση του VAR, όμως υποδείχτηκε το φάουλ που είχε κάνει νωρίτερα ο Μαχρέζ. Ο τελευταίος, μάλιστα, «νικήθηκε» στο 25΄ από τα 11 μέτρα από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Γκραμπάρα. Πέντε λεπτά αργότερα η Σίτι έμεινε με 10 παίκτες, εξαιτίας της αποβολής του Γκόμεθ και πάλι μετά από παρέμβαση του VAR. Μοιρασμένο το δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι Δανοί κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι, ενώ η Σίτι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις μετρημένες ευκαιρίες που δημιούργησε. 

Κοπεγχάγη: Γκραμπάρα, Λουντ, Κοτσολάβα (80' Ντικς), Μπόιλεσεν, Γέλερτ, Στάμενιτς (90' Μουκαϊρού), Λεράγκερ, Κρίστιανσεν, Κλάεσον, Χάραλντσον (59' Γιοχάνεσον), Νταραμί

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Κανσέλο, Ακάντζι, Λαπόρτ (88' Άκε), Γκόμεζ, Γκιουντογκάν, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε (77' Μπερνάρντο Σίλβα), Μαχρέζ (32' Ντίας), Άλβαρες, Γκρίλις (77' Φόντεν)

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet