COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow «ΠΟΝΑΕΙ» Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ... ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ 5.50 ΚΑΙ 1.75 ΟΙ «ΤΖΕΡΣ»

«Πονάει» η Λίβερπουλ... πληρώνουν στο 5.50 και 1.75 οι «Τζερς»

Τα προβληματικά μετόπισθεν, η σωρεία τραυματισμών και το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι, μάς οδηγούν σε ειδικά στοιχήματα-φωτιά στο σημερινό παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Ρέιντζερς για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα προβληματικά μετόπισθεν, η σωρεία τραυματισμών και το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι, μάς οδηγούν σε ειδικά στοιχήματα-φωτιά στο σημερινό παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Ρέιντζερς για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
12 Οκτωβρίου 2022 - 13:04
12/10/2022 - 13:04
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
P2022-10-09-Arsenal_Liverpool-27.jpg

Ρέιντζερς και Λίβερπουλ θα «μονομαχήσουν» στην 4η στροφή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο «Άιμπροξ». Από την μια πλευρά, οι Σκωτσέζοι παραμένουν χωρίς γκολ και τρίποντο στη διοργάνωση, αναζητώντας έτσι τη νίκη, ώστε να παραμείνουν στο κόλπο της πρόκρισης. Από άλλη, η «πληγωμένη» ομάδα του Κλοπ, προέρχεται από μια ακόμη απώλεια βαθμών στο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Άρσεναλ στο «Έμιρειτς», όπου ηττήθηκε με 3-2.  

Αναφορικά με το Τσάμπιονς Λιγκ, επικράτησε με 2-0 της σημερινής της αντιπάλου και μετά το εντός 2-1 κόντρα στον Άγιαξ, αν απόψε νικήσει τους «Τζερς» θα βάλει γερές βάσεις για την επόμενη φάση. Θα καταφέρουν ωστόσο οι «κόκκινοι» να ξεπεράσουν τη σωρεία αγωνιστικών «πονοκεφάλων» που αντιμετωπίζουν;

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αγνώριστη Λίβερπουλ σε σχέση με τα δύο τελευταία χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ, επιβεβαίωσε πως η ελλιπής αμυντική της γραμμή την «πρόδωσε» σε ένα ακόμη ματς δεχόμενη γκολ μόλις στα 58 δευτερόλεπτα στο ματς κόντρα στους «κανονιέρηδες». Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως, τη φετινή σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα, έχει προηγηθεί μόνο για 106 λεπτά, δεχόμενη το πρώτο γκολ σε έξι από τα 8 εγχώρια παιχνίδια της.

Επιπρόσθετα, την προβληματική λειτουργία των μετόπισθεν, επιβεβαιώνουν 17 γκολ που έχει δεχτεί σε 12 επίσημα ματς, καθώς και το ότι έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις 3 φορές!

Στατιστικό Ποσοστό
Clean Sheet  25 %
Γκολ που δέχεται ανά ματς 1.5 (μ.ό)
Αριθμος παιχνιδιών με Over 1.5 xGoals* αντιπάλων  73 %

*Mονάδα μέτρησης των πιθανοτήτων που έχει κάθε τελική προσπάθεια να γίνει γκολ.

Την ίδια στιγμή, στο ήδη «πληγωμένο» από τραυματισμούς ρόστερ, ο Γερμανός τεχνικός βλέπει το ιατρικό του δελτίο να γεμίζει με ονόματα, καθώς το πρωί της Τρίτης γνωστοποιήθηκε πως οι Μάτιπ και Αλεξάντερ - Άρνολντ αντιμετωπίζουν μυϊκούς τραυματισμούς και θα μείνουν εκτός δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες, με τον Ιμπραΐμα Κονατέ να αναμένεται να ξεκινήσει απόψε βασικός.

Ας μην ξεχνάμε μάλιστα, πως την Κυριακή (16/10) ακολουθεί το κρίσιμο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι για την 11η αγωνιστική, συνεπώς η αγωνιστική κόπωση των παικτών θα είναι τεράστια, χωρίς να υπάρχουν περιθώρια rotation.

Οι προτάσεις μας

Η Ρέιντζερς αναζητάει το παρθενικό της γκολ στη διοργάνωση και η άμυνα της Λίβερπουλ φαντάζει μια μεγάλη ευκαιρία για να το πετύχει, με το ειδικό στοίχημα του να σημειώσει Over 2.5 τελικές στην εστία να μας καλύπτει πλήρως. Επιπλέον, θα ποντάρουμε στο Over 0.5 γκολ των «τζερς» στο ημίχρονο, όπως και στον Τζέιμς Ταβερνιέ ως anytime σκόρερ. Ο 30χρονος άσος έχει σκοράρει 10 γκολ ανά σεζόν τα 7 τελευταία χρόνια, όντας ο παίκτης που εκτελεί τα πέναλτι και τα περισσότερα φάουλ.

Ρέιντζερς συνολικές προσπάθειες στην εστία Over 2.51.75

Ρέιντζερς Over 0.5 γκολ στο ημίχρονο 2.80
Τζ. Ταβερνιέ anytime σκόρερ 5.50

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet