ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow «ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ» ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

«Με την πλάτη στον τοίχο» αποδίδει καλύτερα η Μπαρτσελόνα

Η ήττα στο Μιλάνο από την Ίντερ πρέπει να μετουσιωθεί σε άμεσα αντίδραση από τους παίκτες του Τσάβι, αν οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και από το νέο έτος. Η Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» πάντως έχει δείξει πως γνωρίζει τον τρόπο να παίρνει τέτοια ματς.  

Η ήττα στο Μιλάνο από την Ίντερ πρέπει να μετουσιωθεί σε άμεσα αντίδραση από τους παίκτες του Τσάβι, αν οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και από το νέο έτος. Η Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» πάντως έχει δείξει πως γνωρίζει τον τρόπο να παίρνει τέτοια ματς.  

12/10/2022 - 14:48
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
1`23.jpg

Όσο καλά ξεκίνησε η Μπαρτσελόνα στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, άλλα τόσο άσχημα δείχνει να εξελίσσεται η πορεία της, μιας και μετρά δύο σερί ήττες εκτός έδρας από τις Μπάγερν Μονάχου (2-0) και Ίντερ (1-0). Η ομάδα του Τσάβι όμως γνωρίζει καλά πως η υπόθεση της πρόκρισης περνά αποκλειστικά και μόνο από το χέρι της, καθώς έχει δύο συνεχόμενα ματς στο «Camp Nou» με Βαυαρούς και «νερατζούρι». 

Ο επίλογος των ομίλων θα γραφτεί στο «Stadion Mesta Plzne» της Βικτώριας Πλζεν την 1/11, σε ένα ματς στο οποίο μπορεί να έχει «καθαρίσει» την παρουσία της στη φάση των «16» του UEFA Champions League. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει αρχικά να πάρει το τρίποντο κόντρα στην ομάδα του Ιντζάγκι και να την φτάσει στους έξι βαθμούς και την δεύτερη θέση. Η Μπάγερν, ακόμα και αν κερδίσει απόψε, δεν «καθαρίζει» την πρωτιά του ομίλου, γεγονός που αποδεικνύει πως πρόκειται για ένα γκρουπ «φωτιά».   

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι γηπεδούχοι, όπως είναι λογικό, προσφέρονται ως το φαβορί της αναμέτρησης και πληρώνουν μόλις στο 1.52 να πάρουν το δεύτερό τους τρίποντο στη φάση των ομίλων. Η Ίντερ, από την άλλη μεριά, δίνεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ και μπορούμε να την βρούμε στο υψηλό 6.80 να φύγει με το διπλό από την Βαρκελώνη. Κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί ποτέ, αφού και στις πέντε προηγούμενες συναντήσεις τους οι «μπλαουγκράνα» ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη, με 10-1 στα επιμέρους γκολ.

Τι παίζουμε

Περιμένουμε την Μπαρτσελόνα να μπει δυνατά στο ματς και να κυνηγήσει από νωρίς το γκολ και να διαχειριστεί καλύτερα το υπέρ της προβάδισμα. Μην ξεχνάμε πως την Κυριακή υπάρχει στο πρόγραμμα το «el clasico» στο «Santiago Bernabeu» και θεωρούμε πως θα ήταν ιδανικό για τους Καταλανούς να πάνε στα αποδυτήρια, έχοντας το πάνω χέρι.

Μπαρτσελόνα - Ίντερ 1ημ. / 1τελ 2.22

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet