MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: «ΠΑΡΤΙ» ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΝΑΠΟΛΙ

Τσάμπιονς Λιγκ: «Πάρτι» πρόκρισης για την τρομερή Νάπολι


Η ομάδα του Σπαλέτι πέτυχε την τέταρτη της νίκη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με 4-2 εντός έδρας επί του Άγιαξ και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

 


Η ομάδα του Σπαλέτι πέτυχε την τέταρτη της νίκη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με 4-2 εντός έδρας επί του Άγιαξ και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
12 Οκτωβρίου 2022 - 22:05
12/10/2022 - 22:05
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
napoli.jpg

Η Νάπολι δεν αποδείχτηκε ευγενική «οικοδέσποινα», καθώς επικράτησε με 4-2 εντός έδρας επί του Άγιαξ, έκανε το απόλυτο των νικών στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ιταλική ομάδα ξεκίνησε δυνατά και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 4΄ με το γκολ του Λοσάνο. Στο 16΄ ήταν η σειρά του Ρασπαντόρι με εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ, να δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του. 

Ο Άγιαξ προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια και τα κατάφερε στο 49΄, με τον Κλάασεν να μειώνει σε 2-1. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με το πέναλτι του Κβαρατσχέλια στο 63΄, από τα 11 μέτρα στο 82΄ ο Μπέρχβαϊν έβαλε και πάλι τον Άγιαξ στο παιχνίδι, ενώ ο Όσιμεν στο 90΄ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Νάπολι: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Κιμ, Ζεσούς, Ολιβέρα, Ανγκισά (50' Εντομπελέ), Λομπότκα, Ζιελίνσκι (89' Γκαετάνο), Λοσάνο (77' Πολιτάνο), Ρασπαντόρι (50' Όσιμεν), Κβαρατσχέλια (77' Ελμάς)

Άγιαξ: Πάσφιρ, Σάντσες (65' Μπάας), Τίμπερ, Μπάσεϊ, Μπλιντ, Κλάασεν, Άλβαρες, Τέιλορ (64' Γκρίλιτς), Μπέργκχαους (84' Κονσεϊσάο), Κούντους (65' Μπρόμπεϊ) Μπέρχβαϊν (84' Οκάμπος)

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet