SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΠΑΣΚΕΤ breadcrumbs arrow ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο ΒΕΖΕΝΚΟΦ «ΖΕΣΤΑΝΕ» ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Ο Βεζένκοφ «ζέστανε» το άδειο ΣΕΦ

Με πρωταγωνιστή τον Βούλγαρο άσο, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 90-80 επί της Ζάλγκιρις Κάουνας και έκανε το δύο στα δύο, αν και αγωνίστηκε χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών του, λόγω τιμωρίας. 

Με πρωταγωνιστή τον Βούλγαρο άσο, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 90-80 επί της Ζάλγκιρις Κάουνας και έκανε το δύο στα δύο, αν και αγωνίστηκε χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών του, λόγω τιμωρίας. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
14 Οκτωβρίου 2022 - 23:34
14/10/2022 - 23:34
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
olimpiakos.jpg

Με ηγέτη τον Βεζένκοφ, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στην Ευρωλίγκα στις ισάριθμές πρώτες αγωνιστικές. Ο Βούλγαρος άσος των ερυθρόλευκων ήταν εντυπωσιακός και σημείωσε 23 πόντους, ενώ «μάζεψε» και 13 ριμπάουντ. Άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Φαλ (16π), Σλούκας (15) και Λαρεντζάκης (15). Για τους Λιθουανούς, ο Ίγκνας Μπραζντέικις είχε πέτυχε 21 πόντους και ο Έβανς 14. 

Ο Ολυμπιακός ήταν άστοχος στο ξεκίνημα του αγώνα και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν αρχικά με 4-11 και 18-21 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Μπαρτζώκα βελτίωσε την ανασταλτική λειτουργεία της και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 44-35. Στο ίδιο μοτίβο και η τρίτη περίοδος, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί  να αυξήσει τη διαφορά του και τους Λιθουανούς να «απαντούν». Βεζένκοφ και Λαρεντζάκης ανέλαβαν δράση και στο τέταρτο δεκάλεπτο και ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη. 


Τα δεκάλεπτα: 18-21, 44-35, 67-58, 90-80

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet