COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΛΟ breadcrumbs arrow ΠΟΛΟ: ΒΗΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ LEN CUP

Πόλο: Βήμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Len Cup

Ο «Δικέφαλος» επικράτησε με 8-7 επί της ισπανικής Ετσέιντε Σάντα Κρουθ στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο και μπήκε στο «κόλπο» για την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Ο «Δικέφαλος» επικράτησε με 8-7 επί της ισπανικής Ετσέιντε Σάντα Κρουθ στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο και μπήκε στο «κόλπο» για την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
14 Οκτωβρίου 2022 - 23:59
14/10/2022 - 23:59
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
paok.jpg

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κούπμαν που πέτυχε τρία γκολ, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 8-7 επί της ισπανικής Ετσέιντε Σάντα Κρουθ στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο και πέτυχε την πρώτη του νίκη στον προκριματικό όμιλο του Len Cup. Με το αποτέλεσμα αυτό, ο «Δικεφάλος» μπήκε για τα καλά στο «κόλπο» της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, στην οποία και θα περάσουν οι τέσσερις από τις έξι ομάδες του ομίλου. 

Οι δυο αντίπαλοι σκόραραν με δυσκολία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, καθώς έδειχναν προσήλωση στα αμυντικά τους καθήκοντα και αλληλοεξουδετερώθηκαν. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στα τρία πρώτα οκτάλεπτα, σημείωσαν μόλις από 4 γκολ. Στο τέταρτο και τελευταίο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σκοράρει τέσσερις φορές και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη. 

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-2, 2-1, 4-3.

ΠΑΟΚ (Θ. Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Λασκαρίδης, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός 2, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Προσινικλής Π., Κούπμαν 3, Καπράγκος, Αλειφτήρας.

Ετσέιντε Σάντα Κρουζ (Μ. Ντίαθ): Μαλνέρο, Αλέγκρε 1, Εσπινόθα, Ντίαθ 1, Μαγκρίνας 1, Γκουτιέρεθ, Κένινγκ 1, Εσπανιόλ 2, Μερκάδο 1, Γκονζάλεθ, Σαλβαδόρ, Ροντρίγκεθ, Πέρεθ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet