SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΕΚ: ΘΕΛΕΙ ΝΑ «ΔΕΣΕΙ» ΤΟΝ ΠΙΝΕΔΑ

ΑΕΚ: Θέλει να «δέσει» τον Πινέδα

Οι επιδόσεις του Μεξικανού είναι τέτοιες που έχουν κάνει τους ανθρώπους της Ένωσης να εξετάζουν το ενδεχόμενο για επέκταση της παραμονής του. Διαβάστε αναλυτικά. 

Οι επιδόσεις του Μεξικανού είναι τέτοιες που έχουν κάνει τους ανθρώπους της Ένωσης να εξετάζουν το ενδεχόμενο για επέκταση της παραμονής του. Διαβάστε αναλυτικά. 

15/10/2022 - 19:28
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
123.jpg

Ο Ορμπελίν Πινέδα πραγματοποίει πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, έχοντας 3 γκολ και 1 ασίστ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Όπως είναι λογικό, οι άνθρωποι της ΑΕΚ «γλυκοκοιτάζουν» την περίπτωση της παραμονής του Μεξικανού, η οποία μόνο ως εύκολη περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. 

Αυτό καθώς ο 26χρονος αγωνίζεται ως δανεικός στην ΑΕΚ, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το δικαίωμα για οψιόν ανανέωσης, μιας και ο πρόεδρος της Θέλτα δεν επιθυμούσε να μπει η συγκεκριμένη προοπτική στο συμβόλαιο. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάλιστα, πριν από κάποιες μέρες βρέθηκε στην Ελλάδα ο Μάριο Βιγιαρεάλ, ατζέντης του Πινέδα, αλλά η παρουσία του στη χώρα μας ήταν σύντομη και δεν θα βρεθεί αύριο στις κερκίδες της «Opap Arena» για το ματς ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο.

Στην Ένωση επιθυμούν να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή αλλά κάτι τέτοιο δύσκολα θα πραγματοποιηθεί πριν το Μουντιάλ του Κατάρ. Εκεί όπου ο Πινέδα θέλει να δώσει το «παρών» και είναι πιθανό το ενδεχόμενο να τροποποιηθεί η χρηματιστηριακή του αξία, ανάλογα με την απόδοση που θα έχει στη διοργάνωση.  

Πριν από αυτά όμως, η ΑΕΚ και ο Μεξικανός μέσος έχουν να αντιμετωπίσουν την ομάδα από το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 8ης στροφής στη Super League. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη, με την απόδοσή τους να προσφέρεται μόλις στο 1.32 ενώ αυτή του Ατρομήτου ξεφεύγει στο 9.75. Η σέντρα έχει οριστεί για αύριο στις 16:00, με την αναμέτρηση να προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Cosmote Sport 1HD. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet