ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΣΑΛΑΧ VS ΧΑΑΛΑΝΤ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ 8.00 +

Σαλάχ vs Χάαλαντ με αποδόσεις στο 8.00 +

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, σε ένα ντέρμπι που μας χαρίζει διαχρονικά μοναδικές στιγμές με γκολ και θέαμα. Κάτι ανάλογο περιμένουμε να δούμε και σήμερα, με τη σέντρα της αναμέτρησης να έχει οριστεί για τις 18:30.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, σε ένα ντέρμπι που μας χαρίζει διαχρονικά μοναδικές στιγμές με γκολ και θέαμα. Κάτι ανάλογο περιμένουμε να δούμε και σήμερα, με τη σέντρα της αναμέτρησης να έχει οριστεί για τις 18:30.

16/10/2022 - 07:21
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
122.jpg

Μετά από 2μιση μήνες σχεδόν, Λίβερπουλ και Σίτι διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους για την 11η αγωνιστική της Premier League, με τόπο συνάντησης το «Άνφιλντ». Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη νίκη επί της Ρέιντζερς στο «Άιμπροξ» για το Τσάμπιονς Λιγκ με 7-1, ενώ οι πρωταθλητές έκαναν συντήρηση δυνάμεων στο «Πάρκεν» κόντρα στην Κοπεγχάγη και έμειναν στο 0-0.  

Το ντέρμπι βρίσκει τις δύο ομάδες σε εντελώς διαφορετική κατάσταση, καθώς οι «κόκκινοι» εξακολουθούν να ψάχνουν τα πατήματά τους στο πρωτάθλημα και μία νίκη μετά από καιρό. Τελευταία φορά που ο Κλοπ έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα ήταν στις 31/08 και το 2-1 επί της Νιουκάστλ, χάρη σε γκολ του Καρβάλιο στο 90+8. Έκτοτε, μετρούν δύο ισοπαλίες και μία ήττα, θέλοντας να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την άλλη πλευρά, για τον Πεπ και τους παίκτες του αυτό είναι ίσως το πιο δύσκολο ματς της σεζόν μέχρι στιγμής, κόντρα σε έναν αντίπαλο και μέσα σε μία έδρα όπως η Λίβερπουλ και το «Άνφιλντ». Η Σίτι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση εντός και εκτός συνόρων, τρέχει ένα αήττητο σερί από τις 30/7 και το 3-1 από τους «κόκκινους» στον τελικό του Community Shield και δικαίως λογίζεται ως το φαβορί της αναμέτρησης. 

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, στο προηγούμενο ματς για το πρωτάθλημα, ο Γερμανός τεχνικός είδε τον Λουίς Ντίαζ να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού. Ο Κολομβιανός άσος, όπως είναι γνωστό, δεν θα αγωνιστεί σήμερα και το επιθετικό βάρος των «κόκκινων» αναμένεται να αναλάβει ο Μοχάμεντ Σαλάχ

Όχι ότι ο Αιγύπτιος έχει κάποιο πρόβλημα με αυτό, καθώς μετρά συνολικά οκτώ γκολ και 6 ασίστ μέσα σε 16 συμμετοχές κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις. Το «αντίπαλον δέος» του ακούει στο όνομα, Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος αντιμετωπίζει για πρώτη φορά τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της Premier League.

Ο Νορβηγός επιθετικός, όμως, γνωρίζει πως είναι να πανηγυρίζει γκολ μέσα σε αυτή την έδρα, αφού στις 10/2/2019 είχε βρει δίχτυα με τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ. Αυτή λοιπόν θα είναι η τρίτη φορά που θα παίξει κόντρα στην Λίβερπουλ και βρίσκεται χρονικά σε ένα από τα καλύτερα σημεία της καριέρας του, σκοράροντας ακατάπαυστα 15 γκολ στο πρωτάθλημα και άλλα 5 στο UEFA Champions League

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποιος από τους δύο θα σκοράρει πρώτος και ποιος θα βάλει περισσότερα από δύο γκολ; Το SentraGoal σας έχει παρακάτω τις κορυφαίες επιλογές. 

Σημείο Απόδοση
Σαλάχ να σκοράρει 2.85
Χάαλαντ να σκοράρει 1.70
Σαλάχ πρώτος παίκτης που θα σκοράρει  8.25
Χάαλαντ πρώτος παίκτης που θα σκοράρει 3.90
Σαλάχ να σκοράρει 2+ γκολ 10.75
Χάαλαντ να σκοράρει 2+ γκολ 3.75
Χάαλαντ να σκοράρει και να κερδίσει η ομάδα 2.20
Τι παίζουμε

Ο Σαλάχ έχει εξαιρετική παράδοση στα ντέρμπι με τη Σίτι και εν απουσία του Άρνολντ θα είναι ο παίκτης που θα εκτελεί και τα φάουλ. Από τα πόδια του θα περνούν σχεδόν όλες οι επιθετικές προσπάθειες της Λίβερπουλ και μας αρέσει η απόδοση στην οποία προσφέρεται ως anytime scorer.

Anytime scorer Σαλάχ 2.85

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet