SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow «ΜΙΛΑΝΕ» ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ «CLASICO»

«Μιλάνε» τα μεγάλα ονόματα στο «Clasico»

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δίνουν ραντεβού στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την 9η αγωνιστική της Λα Λίγκα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας με 22 βαθμούς. Ποιος αστέρας είναι το φαβορί να βρει πρώτος το δρόμο προς τα δίχτυα και ποιος να κάνει «ντοπιέτα»; Το SentraGoal έχει την απάντηση. 

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δίνουν ραντεβού στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την 9η αγωνιστική της Λα Λίγκα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας με 22 βαθμούς. Ποιος αστέρας είναι το φαβορί να βρει πρώτος το δρόμο προς τα δίχτυα και ποιος να κάνει «ντοπιέτα»; Το SentraGoal έχει την απάντηση. 

16/10/2022 - 07:20
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
123.jpg

Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη και οι «μερένχες» δεν έχουν ξεχάσει ακόμα το περσινό 4-0 από τους «μπλαουγκράνα». Αναφορικά με το φετινό πρωτάθλημα, η ομάδα του Αντσελότι όπως και αυτή του Τσάβι δεν γνωρίζουν μέχρι στιγμής τι σημαίνει η λέξη ήττα και έχουν παρόμοιο απολογισμό με επτά νίκες και μία ισοπαλία.

Ακόμα και τα πρόσφατά αποτελέσματά τους είναι ίδια, καθώς τόσο η Ρεάλ όσο και η Μπαρτσελόνα προέρχονται από νίκη για το πρωτάθλημα και ισοπαλία μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ως φαβορί στο «El Clásico» προσφέρεται η Ρεάλ, με την τιμή της να εντοπίζεται στο 2.40 ενώ αυτή των Καταλανών στο 3.08. Όπως θα δείτε και παρακάτω, δεν θα επιλέξουμε ένα σημείο, αλλά θα πάμε με τα μεγάλα ονόματα του ντέρμπι που δεν είναι άλλα, από τους Μπενζεμά και Λεβαντόβσκι.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκινώντας με τον Γάλλο «οικοδεσπότη», να αναφέρουμε πως κόντρα στους «μπλαουγκράνα» μετρά 11 γκολ και 10 ασίστ σε συνολικά 18 αναμετρήσεις, ενώ η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα την οποία έχει αντιμετωπίσει περισσότερες φορές από κάθε άλλη. Αυτός που βρίσκεται... απέναντι και θέλει να κλέψει την παράσταση είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, με τον Πολωνό να παίζει πρώτη φορά στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στο πλαίσιο της Λα Λίγκα

Ειδικότερα, ο «Λέβα» έχει σκοράρει έξι φορές κατά το παρελθόν κόντρα στη Ρεάλ, με πιο αξιομνημόνευτη στιγμή να αποτελεί αναμφίβολα η βραδιά που έβαλε 4 γκολ για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 13/14 με τη φανέλα της Ντόρτμουντ. Σήμερα, προσφέρεται στην ίδια απόδοση να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με αυτή του Καρίμ Μπενζεμά και το SentraGoal σας έχει αναλυτικά τις κορυφαίες επιλογές. 

Σημείο Απόδοση
Μπενζεμά να σκοράρει 1.91
Λεβαντόβσκι να σκοράρει 1.91
Μπενζεμά να σκοράρει 2+ γκολ 4.90
Μπενζεμά Χατ Τρικ 19.00
Λεβαντόβσκι να σκοράρει 2+ γκολ 4.90
Λεβαντόβσκι Χατ Τρικ 18.50
Μπενζεμά να σκοράρει με κεφαλιά 5.85
Λεβαντόβσκι να σκοράρει με κεφαλιά 6.00
Τι παίζουμε

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι η αρχή και το τέλος της επιθετικής λειτουργίας των «μερένχες» ενώ είναι και αυτός που αναλαμβάνει τα χτυπήματα των πέναλτι. Με αυτή τη λογική και το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του τον ψάχνουν διαρκώς μέσα στην αντίπαλη περιοχή, θεωρούμε πως ο Γάλλος έχει μεγάλες πιθανότητες να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ σε ένα ακόμα «Clásico».

Anytime scorer Μπενζεμά 1.91

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet