ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΕΚ: «ΛΥΤΡΩΣΗ» ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ

ΑΕΚ: «Λύτρωση» στις καθυστερήσεις από τα 11 βήματα

Η ομάδα του Αλμέιδα τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στον Ατρόμητο, κατάφερε, όμως, να επικρατήσει εντός έδρας με 1-0 χάρη στο πέναλτι του Άμραμπατ στο 94΄ και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. 

Η ομάδα του Αλμέιδα τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στον Ατρόμητο, κατάφερε, όμως, να επικρατήσει εντός έδρας με 1-0 χάρη στο πέναλτι του Άμραμπατ στο 94΄ και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
16 Οκτωβρίου 2022 - 18:03
16/10/2022 - 18:03
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
AEK.jpg

Ο Αμραμπατ ήταν αυτός που οδήγησε την ΑΕΚ σε μια πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του Ατρομήτου, διατηρώντας τη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη και πολλές ευκαιρίες, που κρίθηκε στις καθυστερήσεις από τα 11 μέτρα. Στο 94΄ ο Μάνταλος κέρδισε πέναλτι από τον Μαυρομάτη και ο  Άμραμπατ ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση του, λύνοντας τον «γόρδιο δεσμό», μπροστά από την εστία της ομάδας του Περιστερίου. 

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, βρήκε, όμως, απέναντι της τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Γιαννιώτη, που πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις. Ό Αλμέιδα έκανε αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, θέλοντας να δώσει ώθηση στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του. Όσο περνούσαν τα λεπτά, η ΑΕΚ αναγκαζόταν να αφήσει κενούς χώρους, τους οποίους λίγο έλειψε να εκμεταλλευτεί ο Ατρόμητος, με τον Κλωναρίδη να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 77΄. Οι γηπεδούχοι επέμεναν μέχρι το τέλος και πήραν το σπουδαίο τρίποντο με το πέναλτι του Άμραμπατ στο 94΄. 

 

ΑΕΚ (Μ. Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μοχαμαντί, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα, Σιμάνσκι (63' Γιόνσον), Πινέδα (81' Χατζισαφί), Γκατσίνοβιτς (70' Μάνταλος), Ελίασον (63' Άμραμπατ), Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο


Ατρόμητος (Κ. Κόλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας (62' Σουάρεθ), Μαυρομμάτης, Κεσχρίντα, Γκονσάλες, Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ (70' Κούεν), Ρομπαΐγ (79' Ροτάριου), Κλωναρίδης (79' Φριντζόνσον), Κιάρτανσον (70' Τζαβίδας

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet