ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΟΦΗ: ΟΡΘΙΟΣ ΜΕ ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΙΕ ΣΤΟΥΣ «ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ»

ΟΦΗ: Όρθιος με γκολάρα του Ντουσιέ στους «Ζωσιμάδες»

Ο Σενεγαλέζος μέσος με εντυπωσιακό γκολ στο 89ο λεπτό χάρισε στην ομάδα του έναν πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό (2-2), απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Ο Σενεγαλέζος μέσος με εντυπωσιακό γκολ στο 89ο λεπτό χάρισε στην ομάδα του έναν πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό (2-2), απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
16 Οκτωβρίου 2022 - 20:26
16/10/2022 - 20:26
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
ofi.jpg

Ο Ντιουσέ πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ στο 89΄και επέτρεψε στον ΟΦΗ να φύγει από τους «Ζωσιμάδες» με έναν πολύτιμο βαθμό (2-2), στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σενεγαλέζος πέρασε σαν αλλαγή στη θέση του Τοράλ στο 71΄ και λίγα λεπτά αργότερα δικαίωσε τον Νόμπλια για την επιλογή του, σημειώνοντας ένα πανέμορφο τέρμα και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. 


Δυο φορές οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα, δεν κατάφεραν, όμως, να το διατηρήσουν. Στο 19΄ ήταν ο Ροσέρο αυτός που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο ΟΦΗ πήρε στην συνέχεια τον έλεγχο του αγώνα και έφτασε στην ισοφάριση στο 56΄, όταν και μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του, ο τελικός αποδέκτης Τοράλ, πλάσαρε τον Πριόρ. Στο 76΄ ο Μπαλάν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, που έφτασε κοντά στη νίκη, λογάριαζε, όμως χωρίς τον Ντιουσέ, που με το εντυπωσιακό γκολ του έφερε το παιχνίδι στα ίσια. 

ΠΑΣ Γιάννινα (Θ. Στάικος): Πριόρ, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Καραχάλιος, Τζίμας (Μπάλαν 74′), Μπιλμπάο, Ροσέρο, Μορέιρα (Μπαγκαλιάνης 88′), Παμλίδης (Ριένστρα 64′).

ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Μανδάς, Μαρινάκης (Τζου 46′), Bούρος, Διαμαντής (Γιαννούλης 80′), Μπαλογιάννης, Τοράλ (Ντιουσέ 71′), Περέα (Καμάου 80′), Μεγιάδο, Λάρσον, Ντικό (Ντουρμισάι 30′), Γκερέρο.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet