ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΓΜΑ ΣΤΗ ΜΥΤΗ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Στο νοσοκομείο με κάταγμα στη μύτη ο Ιωαννίδης

Ο Έλληνας επιθετικός του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με τον Κορνέζο στο παιχνίδι με τη Λαμία και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, προκριμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Ο Έλληνας επιθετικός του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με τον Κορνέζο στο παιχνίδι με τη Λαμία και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, προκριμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
16 Οκτωβρίου 2022 - 21:25
16/10/2022 - 21:25
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
ioannidis.jpg

Ο τραυματισμός του Φώτη Ιωαννίδη κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, «καρδιοχτύπησε» τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας επιθετικός σε μια μονομαχία που είχε με τον Κορνέζο τραυματίστηκε στο πρόσωπο. Συγκεκριμένα, υπέστη κάταγμα στη μύτη, συνοδευόμενο από αιμορραγία. Ο ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ των «πρασίνων» και αποφασίστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο. 
Κάτι που έγινε με το ασθενοφόρο που υπήρχε στο γήπεδο της Λαμίας, ενώ στον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 

Ο Ιωαννίδης, όμως, δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα που είχε να αντιμετωπίσει ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς. Ο ποδοσφαιριστής που τον αντικατέστησε, ο Τρουιγιέ, τραυματίστηκε και αυτός στο γόνατο και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τέλος, ο Αϊτόρ ένιωσε ενοχλήσεις λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και έγινε αναγκαστική αλλαγή για προληπτικούς λόγους. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάταση στον προσαγωγό. 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet