ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: «ΠΥΡΡΕΙΟΣ ΝΙΚΗ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΣΤΑ ΟΚΤΩ

Παναθηναϊκός: «Πύρρειος νίκη» επί της Λαμίας και οκτώ στα οκτώ

Το «Τριφύλλι» συνέχισε τη ξέφρενη του πορεία σημειώνοντας την όγδοη σερί νίκη του, με 2-0 εκτός έδρας επί της Λαμίας, όμως, πέντε παίκτες του αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών. 

Το «Τριφύλλι» συνέχισε τη ξέφρενη του πορεία σημειώνοντας την όγδοη σερί νίκη του, με 2-0 εκτός έδρας επί της Λαμίας, όμως, πέντε παίκτες του αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
16 Οκτωβρίου 2022 - 21:51
16/10/2022 - 21:51
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
pao.jpg

Πραγματικό «τρένο» ο Παναθηναϊκός συνέχισε την ξέφρενη πορεία του, σημειώνοντας την όγδοη σερί νίκη του, αυτή τη φορά με 2-0 εκτός έδρας επί της Λαμίας. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς διατήρησε τη διαφορά των έξι βαθμών από τη δεύτερη ΑΕΚ. Ο προπονητής του «Τριφυλλιού», όμως, δεν κατάφερε να χαρεί όπως θα ήθελε την επικράτηση της ομάδας του, καθώς ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά πέντε παίκτες του αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. 

Πρόκειται για τους Αϊτόρ, Τσέριν, Παλάσιος, Ιωαννίδη και Τρουϊγιέ, που αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών και θα υποβληθούν σε εξετάσεις. Οι δυο τελευταίοι, μάλιστα, χρειάστηκε να διακομιστούν με ασθενοφόρο και στο νοσοκομείο της Λαμίας. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 23΄ με τον Παλάσιος, μετά από ωραία κάθετη πάσα του Μπερνάρντ. 

Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ο Παναθηναϊκός, όμως, κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 73΄ με διπλή προσπάθεια του Σάντσες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς δεν είχαν άλλες αλλαγές μετά τους συνεχόμενους τραυματισμούς. 

Λαμία (Τ. Φέστα): Σαράνοφ, Σίμον, Κορνέζος, Αντέτζο, Γκοράνοφ, Τζανδάρης (67’ Σλίβκα), Μπεχαράνο, Ντε Βινσέντι (82’ Μαρμεντίνι), Τσιλούλης (78’ Ρόμανιτς), Ασκόφσκι (46’ Νούνιες), Μανούσος (78’ Γιακουμάκης).

Παναθηναϊκός (Ι. Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Τσέριν, Πέρεθ, Μπερνάρ (78’ Γκάνεα), Παλάσιος (78’ Βαγιαννίδης), Ιωαννίδης (71’ Τρουιγέ), Αϊτόρ (46’ Βέρμπιτς).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet