PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: «Χ» - ΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός: «Χ» - αμένοι οι θεατές

Σε ένα κακό παιχνίδι, με ελάχιστες επικίνδυνες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες η ομάδα του Αγρινίου πήρε πολύτιμο βαθμό (0-0) στην Τρίπολη.

Σε ένα κακό παιχνίδι, με ελάχιστες επικίνδυνες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες η ομάδα του Αγρινίου πήρε πολύτιμο βαθμό (0-0) στην Τρίπολη.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
16 Οκτωβρίου 2022 - 23:07
16/10/2022 - 23:07
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
tripoli.jpg

Χωρίς τέρματα και χωρίς συγκινήσεις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ένα παιχνίδι που αναμένεται να ξεχαστεί γρήγορα από όσους το παρακολούθησαν, καθώς οι καλές στιγμές του ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Μια προσπάθεια του Κολοβου στο 26΄, για τους φιλοξενούμενους, ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει το πρώτο ημίχρονο. 

Το δεύτερο μισό της αναμέτρησης, ξεκίνησε με μια πολύ σημαντική ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης να ανοίξει το σκορ. Στο 49΄, μετά από φάουλ του Μπαρτόλο, ο Ατιένθα δεν κατάφερε από ευνοϊκή θέση να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός άρχισε να δίνει ολοένα και μεγαλύτερη προσοχή στα ανασταλτικά του καθήκοντα, κράτησε τους γηπεδούχους μακριά από την εστία του κα «έφυγε» από την Τρίπολη με έναν πολύτιμο βαθμό. 

Αστέρας Τρίπολης (Η. Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Γκαρντάφσκι (56΄Καρμόνα), Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Ιγκλέσιας (85΄Ντομίνγκεθ), Στάνκο (56΄Σίτο), Μουνάφο, Τιλίκα, Κρέσπι (67΄Μπαράλες), Μπαρτόλο (85΄Ριέρα).

Παναιτωλικός (Γ. Αναστασίου): Στεργιάκης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν, Μάρτενσον, Κολοβός (88΄Ζοάο Πέδρο), Ντίας, Σενγκέλια (88΄Ξενιτίδης), Μόρσεϊ (77΄Ντουάρτε).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet