PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Παναθηναϊκός: Αυτά ισχύουν με τους τραυματίες του αγώνα με τη Λαμία

Ανησυχία εμπνέει στους ανθρώπους του «Τριφυλλιού» η κατάσταση του Τρουιγιέ, καθώς ο τραυματισμός του στο γόνατο είναι σοβαρός, ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι οι Ιωαννίδης, Παλάσιος, Αϊτόρ και Τσέριν. 

Ανησυχία εμπνέει στους ανθρώπους του «Τριφυλλιού» η κατάσταση του Τρουιγιέ, καθώς ο τραυματισμός του στο γόνατο είναι σοβαρός, ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι οι Ιωαννίδης, Παλάσιος, Αϊτόρ και Τσέριν. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
16 Οκτωβρίου 2022 - 23:30
16/10/2022 - 23:30
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
truigie.jpg

Ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Λαμίας και συνέχισε την εξαιρετική του πορεία, όμως, η χαρά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετριάστηκε από τους τραυματισμούς πέντε ποδοσφαιριστών του. Η περίπτωση που εμπνέει τη μεγαλύτερη ανησυχία στους ανθρώπους του «Τριφυλλιού» είναι αυτή του Τρουιγιέ, καθώς φαίνεται ότι έχει προκληθεί μεγάλη ζημιά στο γόνατο του και θα υποβληθεί αύριο (17/10) σε εξετάσεις. 

Ο Ιωαννίδης υπέστη κάταγμα στη μύτη και του έγινε ανάταξη στο νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ η κατάσταση του παρουσιάζει βελτίωση, σύμφωνα και με τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε. Ο Αϊτόρ ταλαιπωρείται από διάταση στον κτενίτη μυ και γλίτωσε τη θλάση. Καμία ανησυχία δεν εμπνέει η κατάσταση του Παλάσιος, που δέχτηκε χτύπημα στο μετατάρσιο, ενώ ο Τσέριν έχει αιμάτωμα στο τριχωτό της κεφαλής, χωρίς να πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. Όλα αυτά, ενώ για τον Παναθηναϊκό ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι (23/10) με τον Άρη

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet