PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: ΡΗΞΗ ΧΙΑΣΤΟΥ Ο ΤΡΟΥΙΓΙΕ

Παναθηναϊκός: Ρήξη χιαστού ο Τρουιγιέ

Οι αρχικές ανησυχίες και οι φόβοι που υπήρχαν στο περιβάλλον του «τριφυλλιού» για τον Γάλλο μέσο επιβεβαιώθηκαν, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Οι αρχικές ανησυχίες και οι φόβοι που υπήρχαν στο περιβάλλον του «τριφυλλιού» για τον Γάλλο μέσο επιβεβαιώθηκαν, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο.

17/10/2022 - 12:37
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
123.jpg

Ο Τρουιγιέ δεν θα αγωνιστεί ξανά για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς στο ντεμπούτο στη Σούπερ Λιγκ κόντρα στη Λαμία τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο με τη διάγνωση της μαγνητικής να επιβεβαιώνει τη ρήξη χιαστού στο αριστερό του γόνατο. Ο 21χρονος μέσος πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 9 λεπτά στο ΔΑΚ Λαμίας, προτού έρθει αυτή η εξαιρετικά άτυχη στιγμή, καθώς είχε περάσει ως αλλαγή στο 72' αντί του Φώτη Ιωαννίδη και αποχώρησε στο 81' με φορεία. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να μην επηρεαστεί από αυτό το γεγονός και να επικεντρωθεί στο ερχόμενο ματς με τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαϊδης», την Κυριακή 23/10 στις 19:30.

Ο Παναθηναϊκός να θυμίσουμε πως πέρασε νικηφόρα από τη Λαμία, συνέχισε το απόλυτο στις νίκες με 8/8 φέτος και δικαίως λογίζεται ως το φαβορί με τιμή στο 1.85 κόντρα στην ομάδα του Άλαν Πάρντιου (4.50). Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες υποδεχόμενος τον Ιωνικό στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, και πάει στο ντέρμπι με σαφώς καλύτερη ψυχολογία. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet