PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ... ΣΩΤΗΡΑ ΜΠΕΡΓΚ ΣΤΟ 2.87

Επιστροφή του... σωτήρα Μπεργκ στο 2.87

H Γκέτεμποργκ βρίσκεται σε τραγική κατάσταση με τέσσερις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς και η «επιστράτευση» του Μάρκους Μπεργκ είναι το πιο ευχάριστο νέο για την ομάδα. Δείτε τις αποδόσεις για την αποψινή αναμέτρηση κόντρα στη Μάλμε.

H Γκέτεμποργκ βρίσκεται σε τραγική κατάσταση με τέσσερις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς και η «επιστράτευση» του Μάρκους Μπεργκ είναι το πιο ευχάριστο νέο για την ομάδα. Δείτε τις αποδόσεις για την αποψινή αναμέτρηση κόντρα στη Μάλμε.

17/10/2022 - 15:59
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
123.jpg

Ο αρχηγός της Γκέτεμποργκ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία (όπως ακριβώς συνέβη και με την πρώτη) με αποτέλεσμα να αποβληθεί στο 69', ενώ η ομάδα του έχανε 2-1 από την Έλφσμποργκ εντός έδρας. Κόντρα στη Σούντσβαλ, το σύνολο του Μίκαελ Στόρε ηττήθηκε με 3-2 χωρίς τον Σουηδό φορ στη διάθεσή του, ο οποίος σήμερα θα ξεκινήσει βασικός, έχοντας εκτίσει την ποινή του. 

Όταν γίνεται λόγος για τον Μάρκους Μπεργκ, δεν μιλάμε απλά για τον αρχηγό αλλά για αυτόν από τον οποίο περνούν σχεδόν όλες οι επιθετικές προσπάθειες της Γκέτεμποργκ. Ο 36χρονος έχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα 11 γκολ και 6 ασίστ, με 16% ποσοστό συμμετοχής στα τέρματα που πετυχαίνει η ομάδα. Απόψε, οι γηπεδούχοι είναι το αουτσάιντερ κόντρα στη Μάλμε, η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ουνιόν Βερολίνου με 1-0 στο πλαίσιο του Europa League.  

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο 4.00 προσφέρεται η απόδοση του άσου ενώ αυτή των φιλοξενούμενων βρίσκεται στο 1.72. Δεν θεωρούμε πως η Μάλμε, πάντως, θα περάσει εύκολα απόψε από το «Gamla Ullevi», καθώς έχει αποδείξει πως ζορίζεται να πάρει τη νίκη μακριά από το σπίτι της και έχει πέσει στο -6 από την πρώτη τριάδα. 

Τι παίζουμε

Στο αποψινό ματς, η Μάλμε θα ψάξει το τρίποντο που θα την βάλει ξανά σε νικηφόρα τροχιά μετά από δύο σερί ισοπαλίες με Χάμαρμπι και Βάρναμο, αμφότερες εντός έδρας. Σε ίδιο κλίμα βρίσκονται και οι γηπεδούχοι, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του Μπεργκ τον άνθρωπο που θα τους «ξελασπώσει» για άλλη μία φορά και θα δώσει τέλος σε αυτό το σερί ηττών στο πρωτάθλημα.

Anytime scorer Μπεργκ 2.85

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet