PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΜΠΕΝΖΕΜΑ: ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΜΠΑΛΑΣ

Μπενζεμά: Συλλεκτική φανέλα και παπούτσια για τον νικητή της Χρυσής Μπάλας

Με συλλεκτική φανέλα και παπούτσια στα πρότυπα του νικητή της Χρυσής Μπάλας, Καρίμ Μπενζεμά, προμοτάρει η Adidas, με το χρυσαφί χρώμα να κάνει τη διαφορά.

Με συλλεκτική φανέλα και παπούτσια στα πρότυπα του νικητή της Χρυσής Μπάλας, Καρίμ Μπενζεμά, προμοτάρει η Adidas, με το χρυσαφί χρώμα να κάνει τη διαφορά.

Γιάννης Γκώνιας
Γιάννης Γκώνιας
18 Οκτωβρίου 2022 - 19:12
18/10/2022 - 19:12
IMAGE_1660208054.jpg

Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος για την Χρυσή Μπάλα, αναδείχτηκε δίκαια και εύκολα νικητής για τη σεζόν 2021-2022. Ο Γάλλος σούπερ σταρ σκόραρε συνολικά 49 γκολ με Ρεάλ Μαδρίτης και Γαλλία, ενώ κατέκτησε σχεδόν όλα τα τρόπαια, όπως του Champions League, της La Liga, του Super Cup Ισπανίας και του Nations League.

Ύστερα από την αναμενόμενη βράβευσή του ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, η Adidas αποφάσισε να τιμήσει τον Καρίμ Μπενζεμά, λανσάροντας συλλεκτική φανέλα και παπούτσια σε χρυσαφί χρώμα, με το κόνσεπτ να τον χρίζει ως «Μίδα», με ότι αγγίζει να μετατρέπεται σε χρυσό.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτό είναι και το «μότο» στο διαφημιστικό βίντεο που δημιούργησε η Adidas για τον Καρίμ Μπενζεμά. Στο πίσω μέρος της φανέλας του σχεδίασε ένα φαντασμαγορικό «9» που θυμίζει διάφορες ένδοξες στιγμές του Γάλλου από την περσινή σεζόν.

Στο ίδιο μοτίβο και τα θαυμάσια αθλητικά παπούτσια της Adidas, ενώ ξεχωριστή ήταν και η στιγμή με τον χρυσό επίδεσμο στο χέρι που φοράει ο Γάλλος στο βίντεο με τη λάμψη να κάνει μεγάλη εντύπωση.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet