PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: «ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ» ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ

Κύπελλο Ελλάδας: «Περίπατος» πρόκρισης για τον Βόλο

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου συνέτριψε με 4-0 εντός έδρας τον Ιωνικό και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου συνέτριψε με 4-0 εντός έδρας τον Ιωνικό και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
18 Οκτωβρίου 2022 - 21:24
18/10/2022 - 21:24
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
volos.jpg

Με κεκτημένη ταχύτητα από την εξαιρετική πορεία του στο πρωτάθλημα, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του και στο Κύπελλο ο Βόλος, επικρατώντας με 4-0 εντός έδρας επί του Ιωνικού. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου, που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ο Κούτσιας που σκόραρε δυο φορές. 

Στο 19΄ μετά από σέντρα του Νορκέτ, ο νεαρός επιθετικός άνοιξε το σκορ, ενώ στο 42΄, έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Φερνάντες και την έστειλε στα δίχτυα, διπλασιάζοντας τα τέρματα των γηπεδούχων. Ο Βόλος ήταν καλύτερος και στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης και στο 62΄  ο νεαρός Μεταξάς έκανε το 3-0, ενώ στο 79΄ τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Οζέγκοβιτς


Βόλος (Κ. Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο (61′ Λυμπεράκης), Ουές, Πίρινεν, Εσκοβάλ (77′ Οζέγκοβιτς), Τσοκάνης (46′ Μεταξάς), Ματίγια, Νοκέρτ, Ντέλετιτς (46′ B. Φερνάντες), Πάολο Φερνάντες (61′ Μεσκίδα), Κούτσιας.


Ιωνικός (Δ. Σπανός): Περλέσι, Πογοσιάν, Σερβιλάκης, Τσιριγώτης (46′ λ.τρ.), Μίλο, Τσίμπσαχ (46′ Φαντιγκά), Μασάς (59′ Χρ. Ιωαννίδης), Οφόσου, Σεμπά (46′ Λοβέρα), Μεντόσα, Ν. Ιωαννίδης

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet