PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΠΑΣΚΕΤ breadcrumbs arrow ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ: ΤΡΙΠΟΝΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΜΠΛΑΟΥΓΚΡΑΝΑ»

Ευρωλίγκα: Τρίποντη εκτέλεση από τους «Μπλαουγκράνα»

Η Μπαρτσελόνα είχε εξαιρετικά ποσοστά έξω από τα 6.75 και επικράτησε εκτός έδρας με 84-73, σημειώνοντας τη δεύτερη της νίκη στη διοργάνωση. 

Η Μπαρτσελόνα είχε εξαιρετικά ποσοστά έξω από τα 6.75 και επικράτησε εκτός έδρας με 84-73, σημειώνοντας τη δεύτερη της νίκη στη διοργάνωση. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
19 Οκτωβρίου 2022 - 00:12
19/10/2022 - 00:12
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
BARCA.jpg

Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στη Γερμανία η Μπαρτσελόνα και επικράτησε με 84-73 επί της Μπάγερν Μονάχου. Αυτή, ήταν η δεύτερη νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Ευρωλίγκα για τους Καταλανούς, ενώ αντίθετα οι Βαυαροί παρέμειναν για τρίτο σερί ματς χωρίς επικράτηση. Το μεγάλο όπλο των «Μπλαουγκράνα» ήταν η ευστοχία τους από τα 6.75, καθώς είχαν συνολικά 13/26 τρίποντα. Οι Βέσελι, Αμπρίνες και Λαπροβίτολα βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα, ενώ ηγήθηκαν της επίθεσης της ομάδας τους, σημειώνοντας από 14 πόντους 

Κορυφαίος για την γερμανική ομάδα ήταν ο Ρούμπιτ με 19 πόντους. Μοιρασμένο το πρώτο δεκάλεπτο, με τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία του σκορ. Το ίδιο μοτίβο είχαμε και στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το κρεσέντο του Αμπρίνες (4/4 τρίποντα), όμως, η Μπάγερν βρήκε απαντήσεις. Στο τρίτο δεκάλεπτο το σκηνικό άλλαξε, με τη Μπαρτσελόνα να ανεβάζει στροφές και να παίρνει διαφορά, με πρωταγωνιστή τον Λαπροβίτολα. Τη διατήρησε μέχρι το τέλος του αγώνα, σημειώνοντας μια άνετη νίκη. 


Τα δεκάλεπτα: 18-18, 34-37, 53-65, 73-84

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet