SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ 2.95

Η άμυνα της Τσέλσι βγάζει σημείο στο 2.95

Η δουλειά του Γκράχαμ Πότερ στον πάγκο των «μπλε» έχει αρχίσει να φαίνεται για τα καλά, με την Τσέλσι να μετράει ένα σερί τεσσάρων νικηφόρων αγώνων εντός και εκτός αγγλικών συνόρων, χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Απόψε φιλοξενείται από την Μπρέντφορντ και «πληρώνει» στα όρια του τριπλασιασμού.

Η δουλειά του Γκράχαμ Πότερ στον πάγκο των «μπλε» έχει αρχίσει να φαίνεται για τα καλά, με την Τσέλσι να μετράει ένα σερί τεσσάρων νικηφόρων αγώνων εντός και εκτός αγγλικών συνόρων, χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Απόψε φιλοξενείται από την Μπρέντφορντ και «πληρώνει» στα όρια του τριπλασιασμού.

19/10/2022 - 14:01
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
12.jpg

Εμβόλιμη αγωνιστική στο «Νησί» και η ομάδα του Πότερ ταξιδεύει στο «Brentford Community Stadium» για τη 12η στροφή του πρωταθλήματος. Απέναντί της θα βρει την Μπρέντφορντ που πριν μερικές μέρες κέρδισε στο ίδιο γήπεδο με 2-0 τους «γλάρους» της Μπράιτον.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΤΣΕΛΣΙ

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς είναι αήττητοι από τις 6/9 και το ματς με τη Ζάγκρεμπ για το UEFA Champions League, μετρώντας πέντε συνεχόμενες νίκες. Μάλιστα, στις τέσσερις από αυτές, έχουν καταφέρει να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και παράλληλα να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα 10 φορές

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναμφίβολα, τα νούμερα και οι επιδόσεις αυτές αποτελούν έργο του Άγγλου τεχνικού, ο οποίος δεν έχει γευτεί την ήττα όσο βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Λονδρέζικου κλαμπ. Ειδικότερα, απόψε, η Τσέλσι έχει δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας αποστολή, μετά το νικηφόρο πέρασμα από το «Villa Park» την περασμένη Κυριακή με 2-0.

Το ματς με τις «μέλισσες» ωστόσο δεν θα είναι εύκολο, καθώς οι παίκτες του Τόμας Φρανκ έχουν καλή ψυχολογία μετά την πρόσφατη νίκη τους, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζονται οι «μπλε» μάς οδηγεί προς μία μονάχα κατεύθυνση.

Δείτε παρακάτω τι προτείνουμε για ποντάρισμα από το ματς, το οποίο κάνει σέντρα στις 21:30 και θα μεταδοθεί μέσα από το Novasports 5HD.

Τι παίζουμε

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη και θεωρούμε πως η Τσέλσι μπορεί να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Μπρέντφορντ. Ικανοποιητική η απόδοση στην οποία κυμαίνεται το διπλό, όμως με βάση τα παραπάνω προκύπτει ένα σημείο που δεν μας αφήνει καθόλου αδιάφορους. 

(21:30) Μπρέντφορντ - Τσέλσι: 2 & No Goal 2.95

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet