SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow Η ΚΑΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Η κακή στατιστική της Γιουνάιτεντ οδηγεί σε δυνατή απόδοση

Η ομάδα του Τεν Χαχ έχει δεύτερο σερί ματς μέσα στην έδρα της, μετά το 0-0 με τη Νιούκαστλ την περασμένη Κυριακή. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν διανύουν και την πιο παραγωγική τους χρονιά, έχοντας ποσοστό ευστοχίας της τάξης του 10,4%, από το οποίο προκύπτει ένα ενδιαφέρον σημείο στο αποψινό ματς με την Τότεναμ.

Η ομάδα του Τεν Χαχ έχει δεύτερο σερί ματς μέσα στην έδρα της, μετά το 0-0 με τη Νιούκαστλ την περασμένη Κυριακή. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν διανύουν και την πιο παραγωγική τους χρονιά, έχοντας ποσοστό ευστοχίας της τάξης του 10,4%, από το οποίο προκύπτει ένα ενδιαφέρον σημείο στο αποψινό ματς με την Τότεναμ.

19/10/2022 - 16:03
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
123.jpg

Μετά το «φτωχό» 1-0 επί της Ομόνοιας για τους ομίλους του Europa League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξένησε τις «καρακάξες» του Έντι Χάουι και έμεινε στο 0-0 για την 11η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Τα νούμερα της στατιστικής αποδεικνύουν πως η επιθετική γραμμή των «κόκκινων» τα... βρίσκει δύσκολα όσον αφορά το σκοράρισμα, έχοντας ποσοστό ευστοχίας στο 10,4%

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για να γίνουμε ακόμα πιο συγκεκριμένοι, η ομάδα του Ολλανδού τεχνικού μετράει φέτος στο ενεργητικό της 19 γκολ σε 199 σουτ που έχει επιχειρήσει, με 13 στην Πρέμιερ Λιγκ και άλλα 6 στο Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα, σε εννιά ματς στο αγγλικό πρωτάθλημα, μετρά μόνο 42 τελικές προσπάθειες στον στόχο, από τις οποίες οι 13 έχουν καταλήξει στα δίχτυα και το ποσοστό είναι μόλις στο 3,2%

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΤΟΤΕΝΑΜ

Απάντηση σε αυτό μπορεί εύκολα να βρει κάποιος, αναφέροντας πως η Μάντσεστερ έχει συναντήσει δυνατούς τερματοφύλακες στις αντίπαλες ομάδες. Η αλήθεια όμως κρύβεται στα κακώς εκτελεσμένα σουτ που έχουν οι παίκτες των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι έχουν επιχειρήσει συνολικά 114 σουτ και μόλις το 2,7% αυτών έχει απειλήσει τους γκολκίπερ των αντιπάλων (42 σουτ στον στόχο). 

Απόψε, η Γιουνάιτεντ θα βρει απέναντί της την ομάδα του Κόντε που σκοράρει 2.2 γκολ ανά ματς κατά μέσο όρο και διαθέτει μία άμυνα που έχει δεχθεί 10 γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές. Έχει, μάλιστα, καλύτερα ποσοστά ευστοχίας από τους «red devils», αφού από τα 144 που έχει επιχειρήσει τα 61 έχουν βρει εστία (42%).

Πάμε να δούμε στον παρακάτω πίνακα τις τοπ επιλογές που ξεχωρίζουν, μετά τα όσα αναφέραμε παραπάνω:

Σημείο Απόδοση
Τότεναμ +0.5 προσπάθειες στην εστία 1.78

Μαν. Γιουνάιτεντ Under 4.5 προσπάθειες στην εστία

1.87
Τότεναμ Over 4.5 προσπάθειες στην εστία 2.07
Τι παίζουμε

Η Τότεναμ δεν πρόκειται να απαρνηθεί τον επιθετικό τρόπο λειτουργίας της στο «Old Trafford». Ειδικότερα, η δυάδα Σον - Κέιν αναμένεται να ταλαιπωρήσει τους γηπεδούχους και τα «σπιρούνια» μπορούν να μας πληρώσουν σε απόδοση άνω του διπλασιασμού.

Τότεναμ Over 4.5 προσπάθειες στην εστία2.07

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet