MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ «ΝΤΡΑΓΚΑΟ»

Παιχνίδι με τα γκολ στο ντέρμπι του «Ντραγκάο»

Ντέρμπι κορυφής στην Πορτογαλία, με τους «δράκους» να φιλοξενούν τους «αετούς» της Λισαβόνας απόψε στις 22:15, σε μια αναμέτρηση που υπόσχεται γκολ και θέαμα.

Ντέρμπι κορυφής στην Πορτογαλία, με τους «δράκους» να φιλοξενούν τους «αετούς» της Λισαβόνας απόψε στις 22:15, σε μια αναμέτρηση που υπόσχεται γκολ και θέαμα.

21/10/2022 - 16:10
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
1.jpg

Πόρτο και Μπενφίκα «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στη 10η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Ειδικότερα, τόσο η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο όσο και αυτή του Ρότζερ Σμιντ βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση φέτος, με την Μπενφίκα να είναι αήττητη εδώ και 18 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ η Πόρτο μετρά πέντε σερί νίκες, με μόλις 1 γκολ παθητικό και 17 υπέρ.

Σημειώνεται πως και οι δύο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, με μοναδική εξαίρεση για τους γηπεδούχους τον Πέπε, που παραμένει εκτός. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκάθαρο φαβορί στην εν λόγω αναμέτρηση δεν προκύπτει, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα σε σύγκριση με την ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Πιο συγκεκριμένα, ο άσος «πληρώνει» στο 2.47 ενώ η επιλογή του διπλού εντοπίζεται στο 3.31. Το ματς όμως είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα, όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό από το σετ των αποδόσεων. 

Αν κοιτάξουμε καλύτερα τα μεταξύ τους πρόσφατα παιχνίδια, θα παρατηρήσουμε πως στα περισσότερα από αυτά το G/G και το Over 2.5 είναι δύο σημεία που συχνά επιβεβαιώνονται. Αυτό, μιας και από τα δέκα τελευταία ματς που έχουν δώσει Πόρτο και Μπενφίκα (ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης), στα έξι από αυτά έχουν μπει τρία ή περισσότερα γκολ, ενώ σε ισάριθμα έχουν βρει το δρόμο προς τα δίχτυα αμφότερες. 

Η αναμέτρηση αρχίζει στις 22:15, με το σφύριγμα της σέντρας να ορίζεται από τον Ζοάο Πινιέιρο και να μεταδίδεται από το κανάλι της Cosmote Sport 3HD, αλλά και μέσα από το livestreaming της Stoiximan.

Τι παίζουμε

Δεν έχουμε ουσιαστικό λόγο να απέχουμε στοιχηματικά από την προϊστορία και τα στατιστικά των δύο ομάδων. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, το ντέρμπι είναι ανοιχτό και προς τα τρία πιθανά σημεία, με την καλύτερη επιλογή (για δική μας απόλαυση) να αποτελεί το σκορ και το θέαμα.

Πόρτο - Μπενφίκα G/G & Over 2.5 2.15

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet