MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΟΦΗ: ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΟΠΛΙΑΣ

ΟΦΗ: Παρελθόν ο Νίκος Νιόπλιας

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Νιόπλια, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στον σύλλογο κατά τη διάρκεια του ενάμιση αυτού χρόνου. 

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Νιόπλια, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στον σύλλογο κατά τη διάρκεια του ενάμιση αυτού χρόνου. 

21/10/2022 - 17:56
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
1223.jpg

Ο Νίκος Νιόπλιας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΟΦΗ, καθώς η διοίκηση των Κρητικών αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Έλληνα τεχνικό. Ο 57χρονος κόουτς ανέλαβε την ομάδα τον περασμένο Μάρτιο και μέσα σε 53 ματς, κατάφερε να μετρήσει 16 νίκες, 17 ισοπαλίες και 20 ήττες, με 1,23 βαθμούς ανά παιχνίδι

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Νίκο Νιόπλια!

Ο Νίκος Νιόπλιας ήταν, είναι και θα παραμείνει η ζωντανή ιστορία της ομάδας μας, αφού πρόκειται για τον ρέκορντμαν συμμετοχών και πρώτο σκόρερ όλων των εποχών του ΟΦΗ.

Τον Ιούλιο του 2019 επέστρεψε ως συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ τον Μάρτιο του 2021 ανέλαβε για δεύτερη φορά την τεχνική ηγεσία.

Νίκο Νιόπλια, έχεις σημαδέψει την πορεία του ΟΦΗ, γι’ αυτό και το όνομά σου θα είναι πάντα άρρηκτα συνδεδεμένο με την ομάδα μας. Το «ευχαριστώ» είναι λίγο για όσα έχεις προσφέρει στον ΟΦΗ!». 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το επόμενο ματς για τους Κρητικούς είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα στις 20:00, με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τη Λαμία, όντας το φαβορί για τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, στο 2.20 εντοπίζεται ο άσος, ενώ το διπλό για τους Φθιώτες δίνεται στο 3.40

Αξίζει να σημειωθεί πως, η απομάκρυνση του Νίκου Νιόπλια συνδέεται ξανά με τη Λαμία. Ειδικότερα, αυτή τη φορά ο Έλληνας πρωταθλητής αποτέλεσε παρελθόν πριν να παίξει ο ΟΦΗ με τη Λαμία, ενώ την πρώτη φορά που έλαβε χώρα η εν λόγω αναμέτρηση είχε προηγηθεί η ήττα με 2-1 από την ομάδα της Φθιώτιδας εντός έδρας. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυν

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet