home icon breadcrumbs arrow ΜΠΑΣΚΕΤ breadcrumbs arrow ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ: «ΕΣΠΑΣΕ» ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΗΣ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ Η ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Ευρωλίγκα: «Έσπασε» το αήττητο της Άλμπα Βερολίνου η Αναντολού Εφές

Η τουρκική ομάδα «υποχρέωσε» τους Γερμανούς στην πρώτη τους ήττα (78-74) στη διοργάνωση, με κορυφαίους τους Μίτσιτς και Κλάιμπερν, που σημείωσαν 20 και 16 πόντους, αντίστοιχα. 

Η τουρκική ομάδα «υποχρέωσε» τους Γερμανούς στην πρώτη τους ήττα (78-74) στη διοργάνωση, με κορυφαίους τους Μίτσιτς και Κλάιμπερν, που σημείωσαν 20 και 16 πόντους, αντίστοιχα. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
21 Οκτωβρίου 2022 - 22:49
21/10/2022 - 22:49
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
efes.jpg

Το αήττητο σερί (3 αγώνες) της Άλμπα Βερολίνου δεν άντεξε στην έδρα της Αναντολού Εφές, όπου έχασε δύσκολα με 78-74, για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης. Οι Γερμανοί έδειξαν ότι δικαιολογημένα είχαν κλέψει τις εντυπώσεις στα τρία πρώτα παιχνίδια τους και έφτασαν κοντά και σε μια τέταρτη νίκη. Στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, όμως, «μίλησε» η ποιότητα των Μίσιτς και Κλάιμπερν, που σημείωσαν 20 και 16 πόντους, αντίστοιχα, οδηγώντας την ομάδα τους σε μια σημαντική επικράτηση. 

Κορυφαίοι της γερμανικής ομάδας ήταν οι Μπλατ και Ζούσμαν, που σημείωσαν από 15 πόντους. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα από το ξεκίνημα του αγώνα και επικράτησαν (22-23) στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ στις αρχές του δευτέρου ανέβασαν την υπέρ τους διαφορά ως και τους οκτώ πόντους. Στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι Μίσιτς και Κλάιμπερν, με την τουρκική ομάδα να κλείνει το ημίχρονο προηγούμενη 41-37. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Γερμανοί έτρεξαν νέο σερί (16-0), ανατρέποντας την εις βάρος τους διαφορά. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και κρίθηκε και στην πολύ καλή άμυνα που έπαιξαν οι Τούρκοι στην τέταρτη περίοδο. 


Τα δεκάλεπτα: 22-23, 41-37, 58-60, 78-74.

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet