home icon breadcrumbs arrow ΜΠΑΣΚΕΤ breadcrumbs arrow ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΕΚΑΝΕ «ΕΞΟΧΙΚΟ» ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ 4Χ4 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Ολυμπιακός: Έκανε «εξοχικό» την Ισπανία και 4Χ4 στην Ευρωλίγκα

Μετά τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 97-92 και απέναντι στην Μπασκόνια, πετυχαίνοντας την τέταρτη τους νίκη σε ισάριθμές αγωνιστικές στη διοργάνωση. 

Μετά τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 97-92 και απέναντι στην Μπασκόνια, πετυχαίνοντας την τέταρτη τους νίκη σε ισάριθμές αγωνιστικές στη διοργάνωση. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
22 Οκτωβρίου 2022 - 00:08
22/10/2022 - 00:08
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
olimpiakos.jpg

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στην Ευρωλίγκα, σημειώνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του, αυτή τη φορά με 97-92 εκτός έδρας επί της Μπασκόνια. Αυτή ήταν, μάλιστα, η τρίτη επικράτηση του επί ισπανικού εδάφους, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές επί της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός στο ξεκίνημα, τα «χάλασε» στη συνέχεια, όμως, στην τέταρτη περίοδο έκανε μια επική ανατροπή 

Κορυφαίοι για την ελληνική ομάδα οι Βεζένκοφ και Σλούκας, που σημείωσαν 26 και 20πόντους, αντίστοιχα. Ο Ολυμπιακός έκανε «πάρτι» στην πρώτη περίοδο, επικρατώντας με 32-16. Στη συνέχεια, όμως, οι παίκτες του έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και ανέτρεψαν το σκορ, κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενοι με 47-42. Η άμυνα του Ολυμπιακού δεν λειτούργησε καλά στο τρίτο δεκάλεπτο και οι Ισπανοί «πυροβολούσαν» από τα 6.75, μεγαλώνοντας τη διαφορά στο 74-65. Με πρωταγωνιστή τον Σλούκα, όμως, η ελληνική ομάδα έκανε την ανατροπή στην τέταρτη περίοδο και πήρε μια σπουδαία νίκη με 97-92. 


Τα δεκάλεπτα: 16-32, 47-42, 74-65, 92-97

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet