SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΕΚ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΣΑΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΑΕΚ: Καταγγελία στον ΕΣΑΚΕ για το ματς με το Περιστέρι

Με αφορμή τη μετάθεση του αγώνα κόντρα στο Περιστέρι, η ΑΕΚ ζήτησε δημόσια από τον ΕΣΑΚΕ την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης για την αναμέτρηση που έχει οριστεί αύριο το μεσημέρι στις 15:45.

Με αφορμή τη μετάθεση του αγώνα κόντρα στο Περιστέρι, η ΑΕΚ ζήτησε δημόσια από τον ΕΣΑΚΕ την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης για την αναμέτρηση που έχει οριστεί αύριο το μεσημέρι στις 15:45.

22/10/2022 - 22:37
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
12334.jpg

Μπορεί η εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Περιστέρι να έχει οριστεί για αύριο, όμως η αρχική ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα ήταν το Σάββατο στις 22/10. Η ΑΕΚ είχε μάλιστα καταθέσει σχετικό αίτημα για αλλαγή της ημερομηνίας από την προηγούμενη Τετάρτη, μιας και ήδη γνώριζε πως υπήρχε το σενάριο να παίξει την Κυριακή με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη. 

Betsson
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ενισχυμένες Αποδόσεις
check_3c
Bet Builder* και Cash Out*
check_3c
Υπερσύγχρονο Mobile App
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αίτημα απορρίφθηκε καθώς από τον ΕΣΑΚΕ, ο οποίος τόνιζε πως ουδέποτε το παιχνίδι είχε οριστεί για Σάββατο, ωστόσο στο πρόγραμμα αρκετών ΜΜΕ η αναμέτρηση των δύο ομάδων είχε αναφερθεί με ημέρα διεξαγωγής το Σάββατο, Η ΑΕΚ, με τη σειρά της, ζητά πλέον ζητάει πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική ανακοίνωση

«Η AEK ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο, ότι καταγγέλλει τον ΕΣΑΚΕ, ο οποίος μετέθεσε την αναμέτρηση Περιστέρι – ΑΕΚ για αύριο (Κυριακή, 23/10), ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (Σάββατο, 22/10).

Ο ΕΣΑΚΕ απέρριψε το αίτημα, που κατέθεσε η ΑΕΚ BC την Τετάρτη (19/10), με την αιτιολογία, ότι η αναμέτρηση ουδέποτε είχε επίσημα οριστεί... Σάββατο!

Τα γεγονότα, ωστόσο, διαψεύδουν πανηγυρικά τους ισχυρισμούς της Λίγκας. Αφού δεν είχε επίσημα οριστεί, όπως ισχυρίζεται η Λίγκα, πώς εξηγείται σήμερα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Ιστοσελίδων ευρείας λήψεως (π.χ. naftemboriki.gr, sdna.gr, sport24.gr), στo πρόγραμμα του Περιοδικού «Τηλέραμα» και πιθανότατα και άλλων ΜΜΕ, ο αγώνας να αναφέρεται, ότι διεξάγεται... σήμερα Σάββατο; Ποιος ενημέρωσε τα έγκριτα ΜΜΕ, ότι ο αγώνας είναι Σάββατο και μάλιστα αυτό καταγράφεται ακόμη και τώρα;

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι προτίθεται να προβεί σε επίσημη διαμαρτυρία προς τον ΕΣΑΚΕ, για να καταγγείλει την «εν λόγω» συμπεριφορά κατά της Ομάδας μας, για τον επιπρόσθετο λόγο, ότι η απόφαση αλλαγής δεν ελήφθη από την αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλήματος με το πρόσχημα, ότι δεν ήταν επίσημα ορισμένος ο αγώνας για Σάββατο, και για να ζητήσει πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Αναρωτιόμαστε...  Γιατί η Λίγκα δεν κατονομάζει τον υπεύθυνο;

Ποιος είναι αυτός, που κόντρα σε κάθε λογική και εκτός θεσμικού πλαισίου αλλάζει αυτοβούλως το Πρόγραμμα αγώνων;

Κι όλα αυτά ενώ η Ομάδα μας, μόλις 48 ώρες μετά την αναμέτρηση με Περιστέρι αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό αγώνα (με αντίπαλο τη Βόννη στο BCL)! Εκτός κι αν η διευκόλυνση του ΕΣΑΚΕ προς τις ομάδες, που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για να τιμήσουν τη χώρα, με βάση το εθιμικό δίκαιο εφαρμόζεται επιλεκτικά.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι η απόφαση του ΕΣΑΚΕ οφείλεται σε κακή εκτίμηση των καταστάσεων, αλλά είναι προφανές ότι η επιλογή του θίγει τα συμφέροντά μας, θέτει «εν αμφιβόλω» τους στόχους της Ομάδας μας, και προσβάλλει το Σωματείο μας.

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό μας, αλλά και όλους τους Έλληνες φιλάθλους, ότι δεν προτιθέμεθα να μείνουμε αμέτοχοι και άπραγοι σε οτιδήποτε και σε οιονδήποτε κρίνουμε, ότι θίγει τα συμφέροντά μας. Όπως από το περασμένο Καλοκαίρι έχουμε αποδείξει, είμαστε ΕΔΩ για να αποκαλύπτουμε τα «κακώς κείμενα» απ’ όπου κι αν προέρχονται. Προτεραιότητά μας παραμένει σταθερά η διασφάλιση της ισονομίας και αξιοκρατίας και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινούμαστε αενάως.

ΑΕΚ ΒC»

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτό σημαίνει πως το πλάνο προετοιμασίας για την ομάδα του Ηλία Καντζούρη πάει μία μέρα πίσω και η ΑΕΚ θα πρέπει να υποδεχθεί τη Βόννη για το FIBA Basketball Champions League την ερχόμενη Τρίτη 25/10 στο κλειστό των Άνω Λιοσίων με μόλις μία προπόνηση. 

Αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση, ο άσος των γηπεδούχων πληρώνει σε απόδοση φαβορί στο 1.65 ενώ αυτή της ΑΕΚ ξεπερνά τον διπλασιασμό και προσφέρεται στο 2.53.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet