SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΠΑΟΚ: ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ Ο ΟΛΙΒΕΙΡΑ ΣΤΟ 97΄

ΠΑΟΚ: Τον έσωσε ο Ολιβέιρα στο 97΄

Ο Πορτογάλος επιθετικός με γκολ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων γλίτωσε τον «Δικέφαλο» από εντός έδρας ήττα (2-2) από τον εξαιρετικό Αστέρα Τρίπολης. 

Ο Πορτογάλος επιθετικός με γκολ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων γλίτωσε τον «Δικέφαλο» από εντός έδρας ήττα (2-2) από τον εξαιρετικό Αστέρα Τρίπολης. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
23 Οκτωβρίου 2022 - 22:32
23/10/2022 - 22:32
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
olibeira.jpg

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα στην Τούμπα, ο Νέλσον Ολιβέιρα ήταν αυτός που «γλίτωσε» τον ΠΑΟΚ από την ήττα (2-2) και με γκολ στο 97΄του χάρισε τον έναν βαθμό. Σαν να μην έφτανε, πάντως, η απώλεια των δυο βαθμών για την ομάδα του Λουτσέσκου, ήρθαν και οι τραυματισμοί των νεαρών Τσαούση και Λύρατζη -αμφότεροι αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο με δάκρυα στα μάτια- να κάνει ακόμα μια άσχημα τα πράγματα. 

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, όμως, οι φιλοξενούμενοι, παρά τα σημαντικά προβλήματα απουσιών, ήταν εξαιρετικά «διαβασμένοι». Ο Ντάντας έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 44΄, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Αστέρας Τρίπολης «πάγωσε» την Τούμπα, με το γκολ του Στάνκο

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 54΄, ο διαιτητής Κουμπαράκης υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ζίβκοβιτς στον Ρέγκις και ο Τιλίκα διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Με την πλάτη στον τοίχο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν λύσεις και έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Στο 81΄ ο Κούρτιτς με πέναλτι μείωσε το σκορ, ενώ στο 97΄ ο Ολιβέιρα ήταν αυτός που έφερε το παιχνίδι στα ίσια, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. 


ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (40′  Α. Ζίφκοβιτς), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (32′. Σάστρε), Κούρτιτς, Ντάντας (67′ Σβαμπ), Αουγκούστο (67′ Κωνσταντέλιας), Ελ Καντουρί (46′ λ.τ. Μπίσεσβαρ), Νάρεϊ, Ολιβέιρα


Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γκαρντάφσκι, Ατιένθα, Τζουκάνοβιτς, Τασουλής, Μουνάφο, Στάνκο, Κρεσπί (72′ Ιγκλέσιας), Σίτο, Τιλίκα (89′ Κωστέας), Μπαρτόλο (82′ Μπενίτο)

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet