SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΕΚ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΛΙΒΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ

ΑΕΚ: Δεύτερη με υπογραφή του Λιβάι Γκαρσία

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός σκόραρε δυο φορές και οδήγησε την ομάδα του στην πέμπτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 2-0 εκτός έδρας επί του Λεβαδειακού. 

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός σκόραρε δυο φορές και οδήγησε την ομάδα του στην πέμπτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 2-0 εκτός έδρας επί του Λεβαδειακού. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
24 Οκτωβρίου 2022 - 20:36
24/10/2022 - 20:36
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
AEK.jpg

Ο Λιβάι Γκαρσία ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της εκτός έδρας νίκης (2-0) της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού. Ο μεσοεπιθετικός από το Τρινιντάντ πέτυχε δυο γκολ και οδήγησε την ομάδα του στην πέμπτη συνεχόμενη της νίκη στο πρωτάθλημα, που τη διατήρησε και στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι  γηπεδούχοι κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο να βάλουν «δύσκολα» στην ομάδα του Αλμέιδα. 

Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης. Η ΑΕΚ άσκησε πίεση ψηλά και κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 50ο λεπτό μετά από εξαιρετική σέντρα του Ελίασον, ο Λιβάι Γκαρσία με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 70΄ σε μαρκάρισμα του Γκατσίνοβιτς από τον Χάμοντ μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο διαιτητής Βεργέτης υπέδειξε πέναλτι. Ο VAR του ζήτησε να ελέγξει τη φάση, δεν άλλαξε, όμως, την απόφαση του και ο Λιβάι Γκαρσία διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η ΑΕΚ μείωσε και πάλι τη διαφορά (-6) από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και στρέφει την προσοχή της στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ


Λεβαδειακός (Γ. Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου, Νίκας, Μεχία, Χάμοντ (81΄ Σκβάρκα), Μουτίνιο, Λούα Λούα (85΄ Γιαννιώτας), Τόρο (63΄ Πέτρε)

ΑΕΚ (Μ. Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Ελίασον (79΄ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς, Πινέδα (72΄ Γιόνσον), Γκαρσία (90+2΄ Γαλανόπουλος), Αραούχο

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet