SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΟΦΗ – ΛΑΜΙΑ: ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΡΑΟΥΣΚΑΣ

ΟΦΗ – Λαμία: Μοιρασιά υπό το βλέμμα του Νταμπράουσκας

Ο Λιθουανός τεχνικός παρακολούθησε τη νέα του ομάδα να μένει για έβδομο σερί ματς χωρίς νίκη, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη (0-0) εντός έδρας απέναντι στη Λαμία. 

Ο Λιθουανός τεχνικός παρακολούθησε τη νέα του ομάδα να μένει για έβδομο σερί ματς χωρίς νίκη, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη (0-0) εντός έδρας απέναντι στη Λαμία. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
24 Οκτωβρίου 2022 - 22:42
24/10/2022 - 22:42
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
ofi.jpg

Ούτε το «διαζύγιο» με τον Νίκο Νόμπλια λειτούργησε ευεργετικά για τον ΟΦΗ, που παρέμεινε για έβδομη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη και αναδείχτηκε ισόπαλος (0-0) εντός έδρας με τη Λαμία. Ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα του νέου προπονητή της κρητικής ομάδας, Βάλντας Νταμπράουσκας, που βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ». 

Ο ΟΦΗ έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι με κεφαλιά του Περέα στο 12΄, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Νούνιες δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για τους φιλοξενούμενους. Καλύτερος ρυθμός στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο 56΄ ο Μανδάς πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Μανούσου. Τεράστια ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 72΄, με το δοκάρι του Ντουρμισάι, με το τελικό 0-0 να μην αφήνει ικανοποιημένη καμία από τις δυο ομάδες.

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής, Λάρσον, Θοράρινσον (68΄Μπαλογιάννης), Μεγιάδο (73΄Στάικος), Περέα, Γκερέρο, Τοράλ (84΄Ντιουσέ), Τζου (84΄Μπιφουμά), Ντουρμισάι (84΄Θεοδοσουλάκης).

Λαμία: Σαράνοφ, Αντέτζο, Τζανδάρης, Νούνιες, Μανούσος (84΄Ρόμανιτς), Ντε Βινσέντι (66΄Σλίβκα), Σιμόν, Μπεχαράνο (76΄Γιακουμάκης), Γκοράνοφ, Τσιλούλης (66΄Ασκόβσκι), Κορνέζος.

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet