SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΧΩΡΙΣ GOAL LINE TECHNOLOGY

Μπενφίκα - Γιουβέντους: Θα διεξαχθεί χωρίς goal line technology

Ο αγώνας της Μπενφίκα με τη Γιουβέντους θα πραγματοποιηθεί χωρίς την τεχνολογία γραμμής τέρματος, λόγω τεχνικών προβλημάτων, όπως ανακοίνωσε η UEFA.

Ο αγώνας της Μπενφίκα με τη Γιουβέντους θα πραγματοποιηθεί χωρίς την τεχνολογία γραμμής τέρματος, λόγω τεχνικών προβλημάτων, όπως ανακοίνωσε η UEFA.

Γιάννης Γκώνιας
Γιάννης Γκώνιας
25 Οκτωβρίου 2022 - 19:28
25/10/2022 - 19:28
Estadio_da_Luz,_Lisbon.png

Δίχως το goal-line technology θα γίνει το κρίσιμο ματς της Μπενφίκα με τη Γιουβέντους (απόψε, 22:00) για την 5η αγωνιστική της φάση των ομίλων του Champions League, λόγω τεχνικών προβλημάτων, όπως ανακοίνωσε η UEFA.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

«Στο πλαίσιο του αγώνα μεταξύ της Μπενφίκα με τη Γιουβέντους για το UEFA Champions League, η γηπεδούχος ομάδα – εν αγνοία της UEFA και του προμηθευτή τεχνολογίας γραμμής τέρματος της UEFA – ξεκίνησε εργασίες στο στάδιο «Da Luz», γεγονός που έκανε το εγκατεστημένο σύστημα τεχνολογίας γραμμής τέρματος δυσλειτουργικό.

Δυστυχώς, δεν θα είναι δυνατή η αντικατάσταση και η εγκατάσταση ενός νέου συστήματος εγκαίρως για τον αγώνα, επομένως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς τη χρήση τεχνολογίας γραμμής τέρματος σύμφωνα με τους κανονισμούς του UEFA Champions League».

Το παιχνίδι θα σφυρίξει ο Σέρβος διαιτητής Σέρτζιαν Γιοβάνοβιτς. Εάν υπάρξει αμφισβητούμενη φάση πάνω στη γραμμή των τερμάτων, θα συμβουλευτεί το VAR, ώστε να παρθεί η σωστή απόφαση.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet