PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΕΚ: ΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΛΕΙΨΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΣΙΟ ΓΙΑ ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Ματιές από Λειψία και Λάτσιο για Γκαρσία στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Τόσο ο νέος του ρόλος όσο και οι επιδόσεις του Λιβάι Γκαρσία με τη φετινή ΑΕΚ, έχουν καταφέρει να προσελκύσουν βλέμματα από μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως η Λειψία και η Λάτσιο. 

Τόσο ο νέος του ρόλος όσο και οι επιδόσεις του Λιβάι Γκαρσία με τη φετινή ΑΕΚ, έχουν καταφέρει να προσελκύσουν βλέμματα από μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως η Λειψία και η Λάτσιο. 

26/10/2022 - 13:24
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
123.jpg

Η πιο σημαντική ίσως μεταγραφή της φετινής ΑΕΚ ήταν «εσωτερική» και έχει να κάνει με την έμπνευση του Ματίας Αλμέιδα να «πάρει» τον Λιβάι Γκαρσία από τα πλάγια και να τον τοποθετήσει στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» επίθεσης. Έκτοτε, o 24χρονος άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο μετρά 4 γκολ σε ισάριθμες φορές που ξεκίνησε στην ενδεκάδα ως «φουνταριστός», ενώ άλλα δύο παίζοντας ως εξτρέμ. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ματς με το Λεβαδειακό, ο Γκαρσία σκόραρε δύο φορές και πέρασε πρώτος στη σχετική λίστα με τα φαβορί για τον πρώτο σκόρερ της Σούπερ Λιγκ, κατέχοντας συνολικά ποσοστό συμμετοχής στο 29% σχετικά με τα 17 γκολ που έχει πετύχει σε αυτές τις πρώτες 9 αγωνιστικές η Ένωση. 

Αυτά τα νούμερα, όπως είναι λογικό, έχουν κάνει αρκετούς συλλόγους από το εξωτερικό να κοιτάξουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωση του Γκαρσία. Ειδικότερα, την ερχόμενη Κυριακή στο ντέρμπι «δικεφάλων» στην «Opap Arena» πρόκειται να βρεθούν scouts της Λειψίας καθώς και της Λάτσιο. Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως πέρσι το καλοκαίρι, είχε φτάσει στην ΑΕΚ μία πρόταση ύψους 7 εκατ. ευρώ για τον 25χρονο επιθετικό, με ομάδα να μην μπαίνει βέβαια στη διαδικασία συζητήσεων με τη Βόλφσμπουργκ. 

Σχετικά με το ντέρμπι της Κυριακής, οι γηπεδούχοι αποτελούν το φαβορί της αναμέτρησης, με την απόδοσή τους ολοένα και να υποχωρεί, πληρώνοντας πια στο 1.78 έχοντας ξεκινήσει από το 1.89. Η ομάδα του Λουτσέσκου, από την άλλη μεριά, κατεβαίνει για δεύτερη φορά στην Αθήνα για ντέρμπι, μετά από αυτό με τον Ολυμπιακό στις 17/10 (1-2) και πληρώνει στο 4.75 για να φύγει ξανά με το διπλό. 

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet