ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: ΒΗΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟΝ 3Ο ΓΥΡΟ ΤΟΥ YOUTH LEAGUE

Παναθηναϊκός: Βήμα πρόκρισης στον 3ο γύρο του Youth League

Η ομάδα νέων του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησε με 2-0 επί της Τρέντσιν στη Λεωφόρο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, ενώ υπάρχει ανησυχία για τον τραυματισμό του Φρόκου. 

Η ομάδα νέων του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησε με 2-0 επί της Τρέντσιν στη Λεωφόρο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, ενώ υπάρχει ανησυχία για τον τραυματισμό του Φρόκου. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
26 Οκτωβρίου 2022 - 21:46
26/10/2022 - 21:46
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
pao.jpg

Οι νέοι του Παναθηναϊκού απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Youth League, μετά την εντός έδρας νίκη τους με 2-0 επί της Τρέντσιν. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτερη από τη σλοβακική ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και πήραν σπουδαίο αποτέλεσμα, ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στις 2 Νοεμβρίου. Το παιχνίδι «σημαδεύτηκε» και από τον σοβαρό τραυματισμό (70΄) του Φρόκου στο γόνατο, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις. 

 Ο διεθνής μέσος, πάντως, είχε προλάβει στο 38΄να σημειώσει ένα πολύ όμορφο γκολ, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Ο Παναθηναϊκός είχε ανοίξει το σκορ δέκα λεπτά νωρίτερα με τον Μπιλάλ. Οι «πράσινοι» είχαν σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν και άλλα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με σπουδαιότερες τα δοκάρια των Μπιλάλ (51΄) και Κάτρη (80΄). 

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Τσεβάς, Παυλάκης, Προδρομίτης, Φικάι (72’ Κάτρης), Φρόκου (72’ Σπαθάρης), Συμεωνίδης, Κυριόπουλος (87′ Νότας), Καλοσκάμης (90′ Νταμπίζας), Βολάκης (90′ Καλός), Μπιλάλ.

Τρέντσιν: Σλάβιτσεκ, Μιτσούντα, Ντάνιχελ, Σέμπεν, Πρέκοπ, Χόλι, Χαγιόβσκι (85’ Τσούλεν), Γκάιντος, Πράζενκα (46’ Ζαβάτσκι), Μπεντνάρ (90′ Τσιάλα), Μούρκο (72’ Σκουλτέτι).

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet