ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: ΙΝΤΕΡ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ «16»

Τσάμπιονς Λιγκ: Ίντερ τεσσάρων αστέρων προκρίθηκε στους «16»

Η ιταλική ομάδα συνέτριψε με 4-0 εντός έδρας την Πλζεν για την 5η αγωνιστική των ομίλων, πέρασε στην επόμενη φάση και «έστειλε» τη Μπαρτσελόνα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η ιταλική ομάδα συνέτριψε με 4-0 εντός έδρας την Πλζεν για την 5η αγωνιστική των ομίλων, πέρασε στην επόμενη φάση και «έστειλε» τη Μπαρτσελόνα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
26 Οκτωβρίου 2022 - 22:07
26/10/2022 - 22:07
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
inter.jpg

Η Ίντερ δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην Πλζεν, την συνέτριψε εντός έδρας με 4-0, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση. Παράλληλα, η συγκεκριμένη νίκη σήμαινε και τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα, που θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. 

Ο Μχιταριάν άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 35΄, ενώ η Ίντερ ήταν καταιγιστική και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Στάνεκ, να κάνει θεαματικές επεμβάσεις. Στη συνέχεια τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Τζέκο, που σημείωσε δύο γκολ (42΄και 66΄), ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λουκάκου στο 87΄. 

Ίντερ: Ονανά, Μπαστόνι, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (71' Ασλάνι), Μχιταριάν (83' Γκαλιαρντίνι), Ντιμάρκο (76' Γκόζενς), Μαρτίνες (83' Λουκάκου), Τζέκο (71' Κορέα)

Πλζεν: Στάνεκ, Χέιντα, Πέρνιτσα, Τιτζάνι (52' Γεμέλκα), Χάβελ, Κάλβαχ (70' Εντιάιγ), Μπούχα, Μοσκέρα, Γίρκα (46' Χόλικ), Μπάσεϊ (46' Χόρι), Βλκάνοβα (84' Πίλαρ)

 

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet