SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: «ΠΛΗΡΩΣΕ» ΤΗ ΜΠΡΙΖ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Η ΠΟΡΤΟ

Τσάμπιονς Λιγκ: «Πλήρωσε» τη Μπριζ με το ίδιο νόμισμα η Πόρτο

Οι Πορτογάλοι πήραν εκδίκηση για την εντός έδρας συντριβή (0-4) της 2ης αγωνιστικής από τη Μπριζ, την κέρδισαν εύκολα με το ίδιο σκορ και έκαναν σημαντικό βήμα πρόκρισης για τους «16» της διοργάνωσης. 

Οι Πορτογάλοι πήραν εκδίκηση για την εντός έδρας συντριβή (0-4) της 2ης αγωνιστικής από τη Μπριζ, την κέρδισαν εύκολα με το ίδιο σκορ και έκαναν σημαντικό βήμα πρόκρισης για τους «16» της διοργάνωσης. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
26 Οκτωβρίου 2022 - 22:38
26/10/2022 - 22:38
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
PORTO.jpg

Το κίνητρο αλλά και η δίψα για εκδίκηση «μίλησαν» στην αναμέτρηση που έγινε στο Βέλγιο για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στη Μπριζ και την Πόρτο. Η ομάδα του Κονσεϊσάο συνέτριψε με 4-0 τους γηπεδούχους -πληρώνοντας τους με το ίδιο νόμισμα για την εντός έδρας ήττα της (0-4) στη 2η αγωνιστική- και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Η καλή παρουσία του κίπερ Μινιολέ δεν στάθηκε αρκετή για τους Βέλγους, που παρατάχθηκαν με αρκετούς αναπληρωματικούς, αλλά και αδιάφοροι, καθώς είχαν ήδη προκριθεί στους «16». Ο Τάρεμι σκόραρε δυο φορές για τους Πορτογάλους (33΄, 70΄), ενώ τα άλλα δυο γκολ πέτυχαν οι Εβανίλσον (57΄) και Εστάκιο (60΄). Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο τερματοφύλακας της Πόρτο, Κόστα, έγινε ο πρώτος στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, που απέκρουσε πέναλτι σε τρία συνεχόμενα ματς. Συγκεκριμένα, στο 51΄ νίκησε αρχικά από τα 11 μέτρα τον Χανς Βάνακεν, ενώ μετά από υπόδειξη του VAR ο διαιτητής αποφάσισε επανάληψη. Ο Κόστα τα κατάφερε, όμως και απέναντι στον Νόα Λανχ. 


Μπριζ: Μινιολέ, Οντόι (71΄Μέιερ), Μέχελε, Σιλά (71΄Μπογιατά), Μπουτσάναν, Ονιεντικά (80΄Μπαλαντά), Νίλσεν (80΄Οντουά), Φανάκεν, Λανγκ, Όλσεν (71΄Νουσά), Τζουντγκλά

Πόρτο: Ντιόγο Κόστα, Πεπέ (88΄Μαρτίνεθ), Καρντόσο, Κάρμο, Ζαϊντού (77΄Βέντελ), Εστάκιο (77΄Μπρούνο Κόστα), Ουριμπέ, Οτάβιο, Γκαλένο (77΄Γκαμπριέλ Βερόν), Εβανίλσον (88΄Κονσεϊσάο), Ταρέμι

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet