ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΟ 1.93 Η ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Έτοιμη για άνοδο στο 1.93 η Βάσκο Ντα Γκάμα

Μεγάλες στιγμές ετοιμάζεται να ζήσει απόψε στο «São Januário» η Βάσκο Ντα Γκάμα, καθώς υποδέχεται την Σαμπάιο Κορέα και έχει τον πρώτο λόγο να πανηγυρίσει τη νίκη, που θα σημάνει την επιστροφής της στα «μεγάλα σαλόνια» της Βραζιλίας. 

Μεγάλες στιγμές ετοιμάζεται να ζήσει απόψε στο «São Januário» η Βάσκο Ντα Γκάμα, καθώς υποδέχεται την Σαμπάιο Κορέα και έχει τον πρώτο λόγο να πανηγυρίσει τη νίκη, που θα σημάνει την επιστροφής της στα «μεγάλα σαλόνια» της Βραζιλίας. 

27/10/2022 - 15:59
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
1.jpg

Η αήττητη πορεία που έχει σημειώσει η ομάδα του Ζορζίνιο από τις 30/9 την έβαλε για τα καλά σε τροχιά ανόδου και η Βάσκο Ντα Γκάμα έχει απόψε τη ευκαιρία να επιστρέψει εκεί που ανήκει μετά από απουσία δύο σεζόν, καθώς το 20/21 τερμάτισε στην 17η θέση και οδηγήθηκε στη Serie B.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων θα γεμίσουν το γήπεδο, για να δουν την ομάδα τους να σφραγίζει την άνοδο, με τη νίκη ή ακόμα και την ισοπαλία, σε περίπτωση που η Ιτουάνο δεν κερδίσει εκτός έδρας τη Λοντρίνα. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαβορί στην αναμέτρηση υπάρχει και αυτό είναι η Βάσκο Ντα Γκάμα, με την απόδοση των γηπεδούχων να «πληρώνει» μόλις στο 1.52 ενώ αυτή της Σαμπάιο Κορέα ξεφεύγει στο 6.40. Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, το γήπεδο του «São Januário»  των 22 χιλιάδων θεατών θα είναι κατάμεστο, με τη διοίκηση να κάνει γνωστό το sold out από την περασμένη Τρίτη.

Στα θετικά για τον Ζορζίνιο συγκαταλέγεται η επιστροφή του Ρανιέλ, καθώς ο 26χρομος δανεικός από τη Σάντος ήταν τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στο ματς με την Ρεσίφε στις 16/10

Τι παίζουμε

Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν πως με νίκη παίρνουν την άνοδο και δεν πρόκειται να χάσουν την ευκαιρία να το πανηγυρίσουν μπροστά στο κοινό τους. Σίγουρα θα υπάρχει και ο παράγοντας του άγχους, θεωρούμε όμως πως ο ίδιος ο κόσμος θα παίξει τον ρόλο του ώστε να έρθει μία άνετη νίκη. 

Βάσκο ντα Γκάμα - Σαμπάιο Κορέα 1 & Over 1.5 1.93

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet