ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ

Γιουβέντους: Στην αντεπίθεση ο Ντι Μαρία για τις φήμες περί αποχώρησής του

Ο Αργεντινός έβγαλε την οργή του στο instagram, απαντώντας με σκληρά λόγια στα σενάρια που ακούγονται ότι θα φύγει από το Τορίνο τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ο Αργεντινός έβγαλε την οργή του στο instagram, απαντώντας με σκληρά λόγια στα σενάρια που ακούγονται ότι θα φύγει από το Τορίνο τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Γιάννης Γκώνιας
Γιάννης Γκώνιας
27 Οκτωβρίου 2022 - 19:55
27/10/2022 - 19:55
ca-times.brightspotcdn.jpg

Σε αγωνιστική «κρίση» βρίσκεται η Γιουβέντους. Στο πρωτάθλημα Ιταλίας μόνο με «κιάλια» βλέπει την κορυφή, έχοντας μείνει αρκετά πίσω. Βέβαια, το αποκορύφωμα ήταν ότι αποκλείστηκε στους ομίλους του Champions League, γράφοντας μία παταγώδη αποτυχία στη σύγχρονη ιστορία της. Μέσα σε όλα αυτά, βγήκαν και τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Άνχελ Ντι Μαρία σκοπεύει να φύγει από τη «Μεγάλη Κυρία» τον Ιανουάριο, καθώς είναι απογοητευμένος με την πορεία της ομάδας.

Ο Αργεντινός δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και «ξέσπασε» μέσω instagram, όπου τοποθετήθηκε για τα σενάρια που ακούγονται, βάζοντας τους πάντες στις θέσεις τους.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Δεν συνηθίζω να δίνω εξηγήσεις όταν διαβάζω ψέματα, αλλά έφτασε η ώρα να τις δώσω. Δεν ξέρω ποιος ξεκίνησε τις φήμες ότι φεύγω τον Ιανουάριο, οι δηλώσεις μου που έχετε διαβάσει και έχετε ακούσει όπου λέω ότι θα αποσυρθώ στην Ροσάριο Σεντράλ είναι μεν πρόσφατες, αλλά είναι δηλώσεις που έκανα και την ημέρα που πρωτοήρθα για να παίξω στην Ευρώπη το 2007.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να φύγω ΤΏΡΑ ούτε ότι θα φύγω τον Ιανουάριο, παρακαλώ σταματήστε να αναπαράγετε ψευδείς ειδήσεις, είμαι πολύ χαρούμενος σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο, πολύ χαρούμενος σε αυτήν την πόλη και όταν είμαι ξανά καλά, θα δώσω στην ομάδα τον καλύτερο εαυτό μου, όπως έκανα πάντα όταν έπαιζα εδώ και σε όλες τις άλλες ομάδες όπου έχω βρεθεί.

Αγαπώ το ποδόσφαιρο, δεν μου αρέσει να βλέπω αγώνες από το σπίτι, μου αρέσει να παίρνω μέρος, γι' αυτό μην πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε γιατί αυτό δεν βοηθάει, απλώς προσβάλλει το όνομά μου και το όνομα της ομάδας μου. Ευχαριστώ πολύ», έγραψε ο Άχελ Ντι Μαρία, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα με το όνομά τους.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet