SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΓΚΡΑΧΑΜ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ «ΠΡΩΗΝ», ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕΝΑΜ

Ήττα για Γκράχαμ κόντρα στην «πρώην», ανατροπή για την Τότεναμ

Η Τσέλσι γνώρισε βαριά ήττα από την Μπράιτον στο «American Express Community's Stadium» με 4-1 ενώ η Τότεναμ «μίλησε» προς το φινάλε της αναμέτρησης και έφυγε με το διπλό από την έδρα της Μπόρνμουθ. Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα. 

Η Τσέλσι γνώρισε βαριά ήττα από την Μπράιτον στο «American Express Community's Stadium» με 4-1 ενώ η Τότεναμ «μίλησε» προς το φινάλε της αναμέτρησης και έφυγε με το διπλό από την έδρα της Μπόρνμουθ. Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα. 

29/10/2022 - 19:25
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
14.jpg

Με τον χειρότερο τρόπο υποδέχθηκε η Μπράιτον τον Γκράχαμ Πότερ, καθώς οι «γλάροι» ήταν εξαιρετικοί κόντρα στους «μπλε» επί των οποίων επικράτησαν με 4-1. Πολλά τα αμυντικά θέματα για τους φιλοξενούμενους, με χαρακτηριστικό παράδειγμα να αποτελούν τα δύο αυτογκόλ από τον Λόφτους Τσικ (14') και Τσαλόμπα (42'), για να πάει με αέρα τριών τερμάτων στα αποδυτήρια του ημιχρόνου. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάβερτζ μείωσε προσωρινά σε 3-1 στο 48' για να κάνει το τελικό 4-1 ο Πασκάλ Γκροφ προς το τέλος της αναμέτρησης. Σχετικά με την έξοδο της ομάδας του Αντόνιο Κόντε στο «Vitality Stadium» της Μπόρνμουθ, τα «σπιρούνια» χρειάστηκε να φτάσουν σε μία μεγάλη ανατροπή για να πάρουν το τρίποντο κόντρα στους παίκτες του Γκάρι Ο'Νιλ. 

Η Τότεναμ βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 49', όμως έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη και έφερε «τούμπα» το ματς για να φτάσει τους 26 βαθμούς μετά από δύο συνεχόμενες ήττες από Γιουνάιτεντ και Νιουκάστλ. Επόμενο τεστ για τον σύλλογο από το Λονδίνο την ερχόμενη Τρίτη στο «Orange Velodrome» της Μαρσέιγ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται απόψε με άλλες δύο αναμετρήσεις, με τη Φούλαμ να υποδέχεται την Έβερτον και τη Λίβερπουλ να υποδέχεται τη Λιντς στις 21:45 στο «'Ανφιλντ». 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet