ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΕΚ: ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ «ΚΑΤΑΡΑ» ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ

ΑΕΚ: Έσπασε την «κατάρα» και παραμένει δεύτερη

Η ομάδα του Αλμέιδα κατάφερε να κερδίσει (2-0) τον ΠΑΟΚ μετά από 13 συνεχόμενα παιχνίδια και παραμένει στη δεύτερη θέση και στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. 

Η ομάδα του Αλμέιδα κατάφερε να κερδίσει (2-0) τον ΠΑΟΚ μετά από 13 συνεχόμενα παιχνίδια και παραμένει στη δεύτερη θέση και στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
30 Οκτωβρίου 2022 - 21:52
30/10/2022 - 21:52
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
AEK.jpg

Νέα εποχή στην «Opap Arena» για την ΑΕΚ που έσπασε την κατάρα απέναντι στον ΠΑΟΚ, κερδίζοντας τον με 2-0 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο κυνήγι (είναι στο -6) του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού. Μετά από 13 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, η «Ένωση» κατάφερε να κερδίσει τον Δικέφαλο του Βορρά. Πρωταγωνιστής της νίκης της ομάδας του Αλμέιδα ο Ελίασον, που «έφτιαξε» τα δυο γκολ της ομάδας του, για τους Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς.

Στο 36΄ οι γηπεδούχοι εκμεταλλευτήκαν την αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΟΚ, μετά από κόντρα του Αραούχο η μπάλα έφτασε στον Ελίασον, που σέρβιρε στον Γκαρσία και ο τελευταίος «εκτέλεσε» τον Κοτάρσκι. Η ΑΕΚ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και έχασε ακόμα δυο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να διπλασιάσει τα τέρματα της. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 61΄ για να τα καταφέρει, με δημιουργό και πάλι τον Ελίασον και εκτελεστή αυτή τη φορά τον Γκατσίνοβιτς. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει στα τελευταία λεπτά, όμως, περιορίστηκε σε ανούσια κατοχή της μπάλας. 


AEK: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα (89′ Μήτογλου), Μουκουντί, Μοχαμαντί, Σιμάνσκι, Πινέδα (76′ Γιόνσον), Γκατσίνοβιτς (83′ Μάνταλος), Ελίασον (83′ Άμραμπατ), Αραούχο (89′ Γαλανόπουλος), Λιβάι Γκαρσία.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντάντας (67′ Σβαμπ), Κούρτιτς (67′ Ελ Καντουρί), Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας (79′ Κουαλιάτα), Νάρεϊ (67′ Μπίσεσβαρ), Νέλσον Ολιβέιρα.

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet