ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΡΗΣ: ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ «ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ» ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΡΑΟΥΣΚΑΣ

Άρης: Ευγενικός «οικοδεσπότης» στο ντεμπούτο του Νταμπράουσκας

Ο Άρης έχασε πολλές ευκαιρίες στο Κλεάνθης Βικελίδης, τελικά, όμως, «χάρισε» έναν πολύτιμο βαθμό (1-1) στον ΟΦΗ, στον πάγκο του οποίου κάθισε για πρώτη φορά ο Λιθουανός τεχνικός. 

Ο Άρης έχασε πολλές ευκαιρίες στο Κλεάνθης Βικελίδης, τελικά, όμως, «χάρισε» έναν πολύτιμο βαθμό (1-1) στον ΟΦΗ, στον πάγκο του οποίου κάθισε για πρώτη φορά ο Λιθουανός τεχνικός. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
30 Οκτωβρίου 2022 - 22:50
30/10/2022 - 22:50
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
aris.jpg

Άξιος της τύχης του ο Άρης, που έχασε ένα «τσουβάλι» ευκαιρίες στο Κλεάνθης Βικελίδης, τελικά, όμως, αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ. Οι φιλοξενούμενοι, πήραν έναν σπουδαίο βαθμό, στο ντεμπούτο του Νταμπράουσκας στην τεχνική ηγεσία τους. Οι κιτρινόμαυροι, παρά την ποιότητα στην μεσοεπιθετική τους γραμμή, δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις φάσεις που δημιούργησαν, για ακόμα, ένα παιχνίδι. 

Στο 14΄ ο Κουέστα απέκρουσε εντυπωσιακά κεφαλιά του Γκερέρο, στη μοναδική καλή στιγμή του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Γκαρσία είχε δοκάρι στο 19΄, ενώ στο 36΄ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, το οποίο, όμως, ακυρώθηκε για  οφσάιντ του Γκρέι στην αρχή της φάσης. Στο 45΄, νέα κλασσική ευκαιρία για τον Άρη, με τετ α τετ του Γκρέι, όμως, το πλασέ του κατέληξε άουτ. 

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 48΄ κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Τοράλ, όμως, η απάντηση του Άρη ήρθε δέκα λεπτά αργότερα με απίθανο «ψαλιδάκι» του Γκρέι. Στο 62΄ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Γκερέρο, καθώς ο Ντζου ήταν σε θέση οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Ο Άρης συνέχισε να δημιουργεί και να χάνει ευκαιρίες, με αποκορύφωμα αυτή του Καμάτσο, που «κατάφερε» μόνος από ευνοϊκή θέση να στείλει την μπάλα άουτ. 


Άρης (Ά. Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς (77’ Μαζικού), Πίρσμαν, Ετέμπο, Νταμπό (85’ Ντιόπ), Μάνου Γκαρθία, Μαντσίνι (85’ Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (64’ Καμάτσο), Γκρέι.

ΟΦΗ (Β. Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Μπαλογιάννης (90΄ Θοράρινσον), Βούρος, Διαμαντής, Περέρα, Μεγιάδο (77’ Ντουρμισάι), Ντιουσέ (64’ Στάικος), Τοράλ (77’ Θεοδοσουλάκης), Γκερέρο, Ντζου

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet