MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΙ ΓΙΑ ΤΟ 2023

Μπαρτσελόνα: Οι στόχοι του Τσάβι για το 2023

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» πιστεύει ότι η ομάδα θα κατακτήσει τίτλους εντός του 2023.

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» πιστεύει ότι η ομάδα θα κατακτήσει τίτλους εντός του 2023.

Γιάννης Γκώνιας
Γιάννης Γκώνιας
31 Οκτωβρίου 2022 - 21:09
31/10/2022 - 21:09
fbl-esp-liga-real-sociedad-barcelona-2-1024x682.jpg

Ο Τσάβι έδωσε την καθιερωμένη συνέντευξη πριν τον αυριανό αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Βικτόρια Πλζεν για το Champions League, λέγοντας ότι τώρα δεν είναι η ώρα να αμφισβητείται η ομάδα και πρόσθεσε ότι οι «μπλαουγκράνα» θα κατακτήσουν τρόπαια μέσα στο 2023. Οι Καταλανοί προσφέρονται στο 1.39, η ισοπαλία δίνεται στο 5.10 και ο άσος των Τσέχων είναι στο 7.00.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά η δήλωση του προπονητή της Μπαρτσελόνα:

«Το παιχνίδι με την Πλζεν είναι σημαντικό για εμάς. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την παρουσία μας στη διοργάνωση με μια καλή εμφάνιση και να συνεχίσουμε την καλή φόρμα που έχουμε στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι είναι σημαντικό για τους παίκτες που δεν έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα στην χρονιά. Κάθε ματς είναι μια ευκαιρία».

«Έζησα τη χειρότερη περίοδο στην ιστορία του συλλόγου, από το 2000 έως το 2003, αλλά και την καλύτερη περίοδο, από τότε που ήρθε προπονητής ο ράικαρντ, μέχρι την αποχώρησή μου. Τώρα δεν είναι η ώρα να αμφισβητούμε την ομάδα. Βρισκόμαστε σε μία κατάσταση την οποία δεν περιμέναμε, αποκλεισμένοι από το Champions League. Ωστόσο, πρέπει να πιστέψουμε στην ομάδα. Προτιμώ να σκέφτομαι θετικά, βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Θα κατακτήσουμε τρόπαια το 2023».

«Στη La Liga πάμε καλά. Νικήσαμε Βιγιαρεάλ, Μπιλμπάο και Βαλένθια. Παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και πρωταγωνιστούμε. Γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και δεν πρέπει να χάσουμε την ταυτότητά μας. Οι ποδοσφαιριστές σε αυτόν τον σύλλογο πάντα έχουν κίνητρο. Ακόμα και στα φιλικά. Είμαστε προνομιούχοι που βρισκόμαστε εδώ και πρέπει να το απολαμβάνουμε».

«Χάσαμε την πρόκριση στο Champions League λόγω δικών μας λαθών, περίεργων καταστάσεων και διαιτητικών αποφάσεων. Ο αποκλεισμός δεν ήρθε λόγω λανθασμένης νοοτροπίας. Παίξαμε με πάθος και καρδιά. Το θέμα είναι να έχουμε περισσότερη ωριμότητα και πίστη».

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet