ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΙΟ

Οι απουσίες της Ρέιντζερς βγάζουν σημείο

Οι πολλές απουσίες του συνόλου του Φαν Μπρόνκχορστ κόντρα στον Άγιαξ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, μάς οδηγούν σε μια ελκυστική επιλογή.

Οι πολλές απουσίες του συνόλου του Φαν Μπρόνκχορστ κόντρα στον Άγιαξ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, μάς οδηγούν σε μια ελκυστική επιλογή.

01/11/2022 - 12:35
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
124.jpg

Οι Σκωτσέζοι φιλοξενούν απόψε στις 22:00 στο «Ibrox» τον Αίαντα του Άλφρεντ Σρέντερ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League και το απουσιολόγιο του Ολλανδού τεχνικού της Ρέιντζερς είναι γεμάτο απουσίες. Μάλιστα, το όνομα του τιμωρημένου Λάντστραμ, καθώς και των τραυματιών Μπεν Ντέιβις και Γιλμάζ αναμφίβολα ξεχωρίζουν.

Ο Άγιαξ, από την άλλη πλευρά, ταξιδεύει πιο «χαλαρός» στη Σκωτία με σκοπό να διπλασιάσει τις νίκες του στη φετινή διοργάνωση, εκμεταλλευόμενος το «νοσοκομείο» της Ρέιντζερς.

Ειδικότερα, οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν στην αναμέτρηση ξεκούραστοι, καθώς έπαιξαν για τελευταία φορά κόντρα στη Λίβερπουλ στις 26/10 και η επόμενη αναμέτρησή τους έχει οριστεί στις 6/11 εντός έδρας με την Αϊντχόφεν, στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής στην Eredivisie

Γεγονός που σημαίνει πως ο τεχνικός της ομάδας είχε χρόνο όχι μόνο για να προετοιμάσει κατάλληλα το σύνολό του για το σημερινό ματς, αλλά και για να ξεκουράσει τους παίκτες του ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι.

Όσον αφορά το αποψινό παιχνίδι, η σέντρα του είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από τη συχνότητα του Cosmote Sport 7HD.

Τι παίζουμε

Οι απουσίες των γηπεδούχων σε συνδυασμό με το χαλαρό πρόγραμμα του Άγιαξ μας οδηγούν στο να ρίξουμε ματιές προς τα δεξιά, θεωρώντας πως οι παίκτες του Σρέντερ δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Θέλουν άλλωστε να κλείσουν με όσο το δυνατόν πιο θετικό πρόσημο τη φετινή τους παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ και να πάνε με καλή ψυχολογία στο ματς με την Αϊντχόφεν. 

(22:00) Ρέιντζερς - Άγιαξ 21.90

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet