ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΙ... ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Πρώτες και... καλύτερες οι βρετανικές ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ

Aκόμα δύο βρετανικές ομάδες ρίχνονται στη μάχη των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και ταυτόχρονα την πρώτη θέση. Δείτε τα προγνωστικά που προκύπτουν από το αποψινό πρόγραμμα.

Aκόμα δύο βρετανικές ομάδες ρίχνονται στη μάχη των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και ταυτόχρονα την πρώτη θέση. Δείτε τα προγνωστικά που προκύπτουν από το αποψινό πρόγραμμα.

02/11/2022 - 12:31
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
12.jpg

Η Τότεναμ ολοκλήρωσε μία σπουδαία ανατροπή επί της Μαρσέιγ χάρη σε γκολ του Πιερ Χόιμπιεργκ στο 90+5', για να δώσει στους «πετεινούς» όχι μόνο τη νίκη αλλά και την πρώτη θέση στον Δ' όμιλο. Μία άλλη ομάδα από το «Νησί» μπορεί να μην κατάφερε να βγει πρώτη, αλλά τερμάτισε με όσους βαθμούς και η Νάπολι στο γκρουπ (15), σημειώνοντας την 5η σερί της νίκη.

Ο λόγος για τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, που κέρδισε με 2-0 την ομάδα του Σπαλέτι στο 400ο ματς του Γερμανού τεχνικού στον πάγκο των «Reds». Έτσι, ο 55χρονος προπονητής έγινε μόλις ο τέταρτος κόουτς στην ιστορία του κλαμπ που φτάνει το εν λόγω ρεκόρ. 

Σημειώνεται πως, μπορείτε να απολαύσετε όλα τα ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με μια ελκυστική αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

H σκυτάλη απόψε περνά σε Σίτι και Τσέλσι, καθώς αμφότερες έχουν να δώσουν την τελευταία τους αναμέτρηση για τη φάση των ομίλων. Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Αγγλίας υποδέχονται τη Σεβίλλη, ενώ οι Λονδρέζοι φιλοξενούν στο «Stamford Bridge» τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Από τη μία, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Έρλινγκ Χάαλαντ λόγω ίωσης, ενώ ο Γκράχαμ Πότερ αναμένεται να προβεί σε ροτέισον λόγω του ντέρμπι με την Άρσεναλ στις 6/11 εντός έδρας.

Σημειώνεται πως και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ως πρώτες, ωστόσο θεωρούμε πως δεν θα χάσουν την ευκαιρία να επιβάλλουν την αγωνιστική τους ανωτερότητα.

Τι παίζουμε

Οι μεγάλες εμφανίσεις της Τσέλσι με τη Μίλαν και το εξαιρετικό ποδόσφαιρο της Σίτι μέχρι στιγμής δεν θεωρούμε πως θα μείνουν στον... βρόντο. Αμφότερες, θέλουν να επιβεβαιώσουν πως δίκαια είναι αυτές που τερμάτισαν στην πρώτη θέση. Μάλιστα, οι «πολίτες» έχουν ευκαιρία να «ξεσπάσουν», καθώς έχουν μείνει 194 λεπτά χωρίς γκολ στο CL.

Τσέλσι - Ντ. Ζάγκρεμπ 1ημ./1τελ. 1.90
Μαν. Σίτι - Σεβίλλη 1 & Over 3.5 2.35

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet