ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ Η «ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΗ» ΠΑΡΙ

Πληρώνει στο Τορίνο η «ενδεκαδάτη» Παρί

Οι Παριζιάνοι παίζουν απόψε στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους και ο Κριστόφ Γκαλτιέ  αναμένεται να «κατεβάσει» βασική ενδεκάδα με στόχο την πρώτη θέση. Εκτός πλάνων ο τιμωρημένος Νεϊμάρ. 

Οι Παριζιάνοι παίζουν απόψε στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους και ο Κριστόφ Γκαλτιέ  αναμένεται να «κατεβάσει» βασική ενδεκάδα με στόχο την πρώτη θέση. Εκτός πλάνων ο τιμωρημένος Νεϊμάρ. 

02/11/2022 - 13:06
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
grw.jpg

Η Παρί Σεν Ζερμέν μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε Γαλλία και Ευρώπη και απόψε θέλει να φύγει με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα από το «Allianz Stadium» της Γιουβέντους.

Ο Βραζιλιάνος σταρ της, Νεϊμάρ, βέβαια δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, καθώς συμπλήρωσε το όριο των κίτρινων καρτών στο ματς με την Μακάμπι Χάιφα, ενώ κανονικά υπολογίζεται τόσο ο Μέσι όσο και ο Εμπαπέ

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, η ομάδα του Αλέγκρι πέρασε «δια πυρός και σιδήρου» από το «Via del Mare της Λέτσε χάρη σε γκολ του Νικολό Φατζόλι στο 73' και διατηρήθηκε στο «-10» από την κορυφή της Σέριε Α. Απόψε ωστόσο το απουσιολόγιο της είναι γεμάτο, με τα ονόματα των Ντούσαν Βλάχοβιτς, ΜακΚένι, Βρέμερ, Παρέδες και Ντε Σίλιο να είναι αυτά που ξεχωρίζουν. 

Τόσο η Παρί όσο και η Μπενφίκα έχουν από 11 βαθμούς και η πρώτη θέση θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων (+8 οι Γάλλοι, +4 οι Πορτογάλοι) ενώ αναφορικά με το εισιτήριο του Europa League η Γιουβέντους θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Μακάμπι για να συνεχίσει στην Ευρώπη (Δείτε εδώ όλα τα σενάρια πρόκρισης).

Δικαίως, τον πρώτο λόγο για το τρίποντο έχει η φιλοξενούμενη ομάδα που ταξίδεψε στην Ιταλία με ελάχιστες απουσίες και έχει ένα γεμάτο ρόστερ για να ανταπεξέλθει σε μεγάλο βαθμό στο αποψινό ματς.

Η επιθετική της λειτουργία πετάει «φωτιές», αλλά αμυντικά τελευταία παρουσιάζει θέματα όπως τα τρία γκολ που δέχθηκε από την Τρουά το περασμένο Σάββατο, καθώς και τα δύο από την Μακάμπι Χάιφα στο Παρίσι πριν από οκτώ μέρες.

Τι παίζουμε

Δεν θεωρούμε πως η Γιουβέντους μπορεί να βάλει δύσκολα απόψε στην Παρί, ειδικά με τις απουσίες παικτών που καλείται να διαχειριστεί ο Αλέγκρι. Το διπλό θα επιβεβαιωθεί και δύσκολα θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα, με το Over 1.5 να μας δίνει μία άκρως ικανοποιητική απόδοση.

Γιουβέντους - Παρί Σεν-Ζερμέν 2 & Over 1.5 1.85

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet