ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΤΩΝ «ΤΑΥΡΩΝ» ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΣ ΣΑΧΤΑΡ

Με τη φόρμα των «ταύρων» και το κίνητρο της Σαχτάρ

Οι «ταύροι» του Μάρκο Ρόζε φιλοξενούνται απόψε από τη Σαχτάρ στο «Stadion Wojska Polskiego w Warszawie» της Πολωνίας και οι Γερμανοί ακόμα θυμούνται το 4-1 του πρώτου ματς. Ώρα για εκδίκηση ή θα επαναλάβουν οι παίκτες του Ίγκορ Γιοβίτσεβιτς τον άθλο τους; 

Οι «ταύροι» του Μάρκο Ρόζε φιλοξενούνται απόψε από τη Σαχτάρ στο «Stadion Wojska Polskiego w Warszawie» της Πολωνίας και οι Γερμανοί ακόμα θυμούνται το 4-1 του πρώτου ματς. Ώρα για εκδίκηση ή θα επαναλάβουν οι παίκτες του Ίγκορ Γιοβίτσεβιτς τον άθλο τους; 

02/11/2022 - 15:21
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
gvre.jpg

Το σκορ με το οποίο κέρδισε η Σαχτάρ τη Λειψία στη «Red Bull Arena» είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό βλέποντας στο αποψινό πρόγραμμα τη ρεβάνς του ζευγαριού. Αυτό ήταν μάλιστα και το «κύκνειο άσμα» του Ντομένικο Τεντέσκο, με τον 37χρονο να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο μετά το πέρας της αναμέτρησης. 

Αυτός που ανέλαβε ήταν ο Μάρκο Ρόζε, ο οποίος στο ντεμπούτο του επικράτησε με 3-0 της Ντόρτμουντ και έκτοτε μετρά σε 14 αναμετρήσεις δέκα νίκες με δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Οι τελευταίες ήταν μάλιστα back-to-back, μία από τη Ρεάλ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και η άλλη από την Γκλάντμπαχ για την 7η στροφή της Μπουντεσλίγκα, αμφότερες εκτός έδρας.

Τι χρειάζονται απόψε Λειψία και Σαχτάρ για την πρόκριση; 

Ο χαρακτήρας του «Win or Go home» θα μπορούσε να περιγράψει κάλλιστα την αναμέτρηση απόψε στη Βαρσοβία, καθώς όποια από τις δύο ομάδες κερδίσει είναι αυτή που θα κλείσει παράλληλα μία θέση στις 16 καλύτερες φετινές ομάδες της διοργάνωσης.

Σημειώνεται πως, η Λειψία δεν έχει ηττηθεί από το ματς με τα «πουλάρια» στις 17/09 και παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο εντός και εκτός γερμανικών συνόρων. Από την άλλη, η Σαχτάρ μετράει δύο σερί ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις, προερχόμενη από μια κακή εμφάνιση στο τελευταίο εντός έδρας ματς με την Ολεξαντρίγια στις 29/10.

Τι παίζουμε

Αναμένουμε συνεπώς ένα παιχνίδι γεμάτο φάσεις και από τις δύο πλευρές. Η Σαχτάρ θα ρίξει όλα της τα επιθετικά «όπλα» προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για πρόκριση, ενώ η Λειψία με τους Ενκουκού (7 γκολ στα 8 τελευταία ματς) και Σίλβα δεν πρόκειται να μείνει στα... ρηχά. 

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Λειψία: G/G 1.75

Anytime Scorer Ενκουνκού 2.30

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΑ ΑΠΟΨΙΝΑ ΜΑΤΣ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet