COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΜΕΣΙ: ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΛΟΡΙΑΝ

Μέσι: Χάνει το ματς με τη Λοριάν

Οι πρωταθλητές Γαλλίας ταξιδεύουν αύριο στην έδρα της Λοριάν, με τον Γκαλτιέ να μην υπολογίζει στον Αργεντίνο σταρ. Διαβάστε πότε αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις καθώς και τις αποδόσεις της αυριανής αναμέτρησης. 

Οι πρωταθλητές Γαλλίας ταξιδεύουν αύριο στην έδρα της Λοριάν, με τον Γκαλτιέ να μην υπολογίζει στον Αργεντίνο σταρ. Διαβάστε πότε αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις καθώς και τις αποδόσεις της αυριανής αναμέτρησης. 

05/11/2022 - 18:58
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
messi .jpg

Ο Λιονέλ Μέσι δεν ακολούθησε την αποστολή των Παριζιάνων στο «Stade Yves Allainmat-Le Moustoir» της Λοριάν, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντά του. Πιο συγκεκριμένα, ο σταρ της PSG ταλαιπωρείται με φλεγμονή και το χρονικό διάγραμμα αναφορικά με την επιστροφή του στην ενεργό δράση κάνει λόγο για τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. 

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ έχει να βρει λύση στο πρόβλημα της απουσίας του Κέιλορ Νάβας ενώ άμεσα αναμένεται η επανένταξη τόσο του Κιμπεμπέ όσο και του Φαμπιάν Ρουίθ που ακολουθούσαν ατομικό πρόγραμμα.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα και χωρίς τον Μέσι, η Παρί είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το τρίποντο, καθώς Νεϊμάρ και Εμπαπέ είναι οι παίκτες που θα πάρουν στις πλάτες τους το επιθετικό κομμάτι της ομάδας, δίχως να έχουν το παραμικρό θέμα για αυτό.

Η απόδοση του διπλού προσφέρεται στο εξαιρετικά χαμηλό 1.33 και αν αξίζει να ασχοληθούμε με κάτι στοιχηματικό στην αναμέτρηση αυτή, τότε ας ασχοληθούμε με τα ειδικά παικτών και την επιλογή των anytime scorer. Στην χαμηλότερη απόδοση από όλους τους παίκτες οι δύο προαναφερθέντες σταρ της Παρί για να σκοράρουν, με τον Γάλλο να «πληρώνει» στο 1.65 και τον Βραζιλιάνο στο 1.75

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet