COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΕΚ: ΜΕΣΑ ΑΡΑΟΥΧΟ ΚΑΙ ΤΣΟΥΜΠΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

ΑΕΚ: Μέσα Αραούχο και Τσούμπερ για το αυριανό ματς με τον Αστέρα

Ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για το αυριανό ματς με τον Αστέρα στις 20:30 για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για το αυριανό ματς με τον Αστέρα στις 20:30 για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

05/11/2022 - 19:44
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
321.jpg

Μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, η Ένωση θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης και να διευρύνει το νικηφόρο σερί στο οποίο βρίσκεται. Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν εφτά νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όντας το φαβορί για την αυριανή νίκη κόντρα στην ομάδα του Ηρακλή Μεταξά.

Σε αυτή την αναμέτρηση, ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει στη διάθεση του τόσο τον Βίντα (θλάση) αλλά και τον Μουκουντί, ο οποίος παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης και ως εκ τούτου, δεν ακολουθεί την ομάδα στην Αρκαδία. Oι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη και πληρώνουν στο 1.65 για να αποδράσουν με το τρίποντο από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε αναλυτικά την αποστολή του ΑΕΚ καθώς και το σχετικό ποστ: 

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης, Μαχαίρας. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet