PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow FONBET: Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! (6/11)

Fonbet: Η διασκέδαση εκτοξεύεται με τη νέα προσφορά*, χωρίς κατάθεση! (6/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
06 Νοεμβρίου 2022 - 08:50
06/11/2022 - 08:50
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
fonbet-6-11-22.jpg

Super Sunday σήμερα με επτά σούπερ ντέρμπι στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα! Η χαρά του ποδοσφαιρόφιλου. Η οποία είναι διπλή καθώς η Fonbet προσφέρει μια σούπερ έκπληξη*, χωρίς την προϋπόθεση κατάθεσης

Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό με στόχο την 11η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια και τον πρωταθλητή να θέλει να δώσει απαντήσεις. Συμπτωματικά, η τελευταία φορά που ο ΠΑΟ είχε σημειώσει διψήφιο αριθμό συνεχόμενων νικών ήταν το 2003-04 με 12, και τότε είχε τερματιστεί με εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με… τον Ολυμπιακό.

Δύο μεγάλα ματς στην Premier League. Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και την Αρσεναλ με τους «gunners» να μετρούν δύο σερί νίκες στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και, λίγο αργότερα, η Τότεναμ υποδέχεται τη Λίβερπουλ με τους «reds» να έχουν υποστεί μονάχα μια ήττα στις τελευταίες 19 αναμετρήσεις τους σε επίπεδο πρωταθλήματος (12-6-1).

Για λίγες ημέρες ακόμη: Δώρο* χωρίς κατάθεση με promo code FB15!

Δύο ντέρμπι και στη Serie A, τα μεγαλύτερα της χώρας! Χρονικά προηγείται το Derby della Capitale ανάμεσα σε Ρόμα και Λάτσιο, στην κοινή τους έδρας στο «Ολίμπικο» της Ρώμης και μα τους «τζιαλορόσι» να έχουν καλή παράδοση εσχάτως ως τύποις γηπεδούχοι (14-8-3). Κι ακολουθεί το Derby d'Italia, Γιουβέντους - Ίντερ, με τα τελευταία 8/9 τους στο Τορίνο να λήγουν με no goal και το περσινό 0-1 να είναι μόλις η δεύτερη νίκη των «νερατζούρι» εκεί στα τελευταία 16 ματς. 

Ντέρμπι μίσους και στην Ανδαλουσία, ανάμεσα σε Μπέτις και Σεβίλλη και η επτάδα των μεγάλων αγώνων της Super Sunday κλείνει με το Μαρσέιγ - Λιόν το «Βελοντρόμ».

H Fonbet συνεχίζει να πρωτοπορεί στην αγορά, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του ονόματός της στα τυχερά παίγνια και ανεβάζει ακόμη περισσότερο την εμπειρία του παιχνιδιού μέσω των προσφορών* της. Για αυτό, δημιούργησε μία νέα, αποκλειστική, σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση, διαθέσιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Fonbet
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet